Τετάρτη, Ιουνίου 12

50 χρόνια από την εισβολή... συνέδριο, εκδηλώσεις Ουάσιγκτον

Συνέδριο, το 39ο της ΠΣΕΚΑ, στην Ουάσιγκτον, 11-13 Iουνίου 2024, ιδιαίτερα σημαντικό εφέτος, εξαιτίας της συμπλήρωσης 50 χρόνων από την εισβολή της Τουρκίας (20 Ιούλιου 1974) και την συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή ποσοστού 37% εδάφους της Κύπρου.

Η ΠΣΕΚΑ (Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπρακού Αγώνα), αρχές κάθε καλοκαιριού, κάνει το συνέδριό της στην Ουάσιγκρον, με την συμμετοχή Αμερικανών πολιτικών και αξιωματούχων από την Κύπρο (μερικές φορές και από Ελλάδα). Μετά, συμμετέχει ενεργά στο συνέδριο των απόδημων Κύπριων στην Κύπρο (Αύγουστο).

Ο πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ (καταγωγή Κερύνεια), γιά δεκαετίες αγωνίζεται γιά την Κύπρο, ξοδεύοντας πολύ χρόνο και αρκετό χρήμα, γιά την προβολή του εθνικού ζητήματος, ειδικά στην Ουάσιγκτον.

Στο συνέδριο θα παραστεί και ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κων/νος Κόμπος.

Οι σύνεδροι, θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν και να συνομιλήσουν με περισσότερους από 40 Αμερικανούς γερουσιαστές, βουλευτές, αξιωματούχους κ.ά...

(ΔΕΙΤΕ την σχετική αναγγελία-διαφήμιση γιά το Συνέδριο).

Οι συνεδριάσεις θα αρχίσουν 11 Ιουνίου '24, στις 11:00 πρωί, στο Willard InterContinental Hotel, με την συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών Κύπρου Κων/νου Κόμπου (και θα ολοκληρωθούν στο ίδιο ξενοδοχείο με γεύμα, 14 Ιουνίου). Την ίδια ημέρα 11 Ιουνίου 3:00 απόγευμα, θα γίνει ενημέρωση των συνέδρων στον Λευκό Οίκο. Και στις 5:30 μ.μ., ''reception'' στο Κογκρέσσο, με μέλη του.

Επίσης, θα γίνει και λαμπαδοδρομία έξω από το Καπιτώλιο, 8:00 μ.μ., θα προηγηθεί συνέντευξη Τύπου...

(ΔΕΙΤΕ την σχετική αναγγελία-διαφήμιση γιά την λαμπαδοδρομία).

Aν θέλετε να ενισχύσετε τo ανεξάρτητo-αδέσμευτo ''ΚΑΛΑΜΙ'', κάνετε μία χορηγία μέσω paypalΚΑΛΑΜΙ (kalami.us / .net / .news)... 'Εδρα ΗΠΑ. Ιδρύθηκε 11 Φεβρουαρίου 1994

 https://kalami.us/2024/omogeneia/pseka-DC-2024.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .