Τρίτη, Ιουνίου 11

ΠΟΠΗ ΖΩΗ : ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ

Με αφορμή του ατυχήματος στην Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και με προσεκτική παρατήρηση όλων των βίντεο που έχουν αναρτηθεί προκύπτουν τα παρακάτω.

1. Οι Γέφυρες ( Τύπου Τούνελ ) έχουν ακόμη την Πινακίδα από την Τεχνική Εταιρεία που έχουν κατασκευαστεί φέρει το όνομα ” ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ

” , Η συγκεκριμένη εταιρεία κατασκεύαζε τεχνικά έργα την Δεκαετία του 1960 . Αυτό τι μας λέει ότι έχουν περάσει από τότε πλέον των 60 χρόνων κατασκευή .

2. Σε όλα αυτά τα χρόνια είχε γίνει συντήρηση , είχαν γίνει επισκευές ?

3. Σε βίντεο φαίνεται ότι δίπλα από το ατύχημα έρεε ακάλυπτο και χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας ρυάκι με καύσιμη ύλη , και στο οποίο έγινε έκρηξη ενώ δίπλα μετέδιδε εικόνα τοπικός Δημοσιογράφος .

4. Από βίντεο φαίνεται όταν έριχνε νερό η Πυροσβεστική έφευγαν κομμάτια Τσιμέντου , οπότε καταλαβαίνει ο καθένας και η καθεμία σε τι κατάσταση ήταν η Γέφυρα , τα δε σίδερα φαινόντουσαν όλα από κάτω .

5. Τι είδαν λοιπόν οι τεχνικοί και οι αρμόδιοι μηχανικοί και έφεραν την ηγεσία του Υπουργείου άρων – άρων επιτόπου ? Γιατί αποφασίστηκε αστραπιαία η κατεδάφισή της ? Γιατί δεν υπήρχαν κάμερες ασφαλείας σε ένα δρόμο με τόσο μεγάλη κίνηση ?

6. Από τα βίντεο κατά την διάρκεια της κατεδάφισης φαίνεται ότι η γέφυρα έπεφτε σαν τραπουλόχαρτο .

7. Τι θα συνέβαινε αν υπήρξε αν συνέβαινε ένα σεισμικό φαινόμενο ?

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΑΜΕΣΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ , ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΑΝ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΑ ΘΡΗΝΟΥΣΑΜΕ .

ΠΟΠΗ ΖΩΗ 

 https://www.triklopodia.gr/%cf%80%ce%bf%cf%80%ce%b7-%ce%b6%cf%89%ce%b7-%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b7-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b7/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .