Δευτέρα, Ιουνίου 17

ΤΣΙΠΡΑΣ- ΖΑΕΦ : ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!


Ο κος Τσίπρας, αντί να βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα ενός κελιού των Φυλακών για το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας μας και την αναγνώριση <<μακεδονικής γλώσσας>> και <<μακεδονικής Ιθαγένειας>> στους Σκοπιανούς, απολαμβάνει το παχουλό μισθό του Βουλευτή

και για να έχει απασχόληση, ίδρυσε <<ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΤΣΙΠΡΑ>>, όπου σήμερα 17/6/2024 (που συμπληρώνονται 6 χρόνια από την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών), ο κος Τσίπρας διοργανώνει ΔΙΕΘΝΗ ΔΙΑΣΚΕΨΗ με θέμα <<Ειρήνη και Βιώσιμη Ανάπτυξη>>, στο ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ!.

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα : ΝΙΚΗ, είχε εξαγγείλει για σήμερα 4.30 μ.μ ΕΞΩ από ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, όμως η <<Δημοκρατική>> Κυβέρνηση Μητσοτάκη απαγόρευσε την εν λόγω ειρηνική συνάθροιση!.

Αντίθετα, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, το Σάββατο 15/6/2024 από τις 5 μ.μ έκλεισε την οδό Πανεπιστημίου για αρκετές ώρες για να παρελάσουν όλοι οι Ευρωπαίοι ομοφυλόφιλοι!.

Πραγματικά, Φίλοι μου Αγαπημένοι, θα πω τούτο, που είχε πει ο εξαίρετος και τώρα αείμνηστος Ηθοποιός, Ντίνος Ηλιόπουλος, σε μια ταινία του :

<<Όλοι μας ΕΔΩ, είμαστε, ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!.

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .