Σάββατο, Ιουνίου 1

Επική τάπα Κασσελάκη στις ουρανομήκεις πομφόλυγες Σκέρτσου για την ακρίβεια: «Τόση πολλή κοροϊδία για τόσο πολύ δεν έχει ξανασυμβεί – Ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις»

«Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση!» σχολιάζει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Καυστική απάντηση στον Άκη Σκέρτσο για την πρωτοφανή δήλωση ότι οι Γερμανοί αγοράζουν τα ίδια προϊόντα φθηνότερα από την Ελλάδα επειδή τα βρίσκουν σε χειρότερη ποιότητα δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Υπουργός Επικρατείας! Βρήκε γιατί το ίδιο απορρυπαντικό έχει φτηνότερα στη Γερμανία από ό,τι στην Ελλάδα: Έχει υποδεέστερη σύνθεση! Η ίδια μάρκα. Η ίδια συσκευασία. Τα ίδια γραμμάρια. όμως μέσα στο κουτί που πωλείται στη Γερμανία οι κόκκοι είναι υποδεέστεροι! Γιατί είναι γνωστό ότι εμείς εδώ την Ελλάδα αγοράζουμε μόνο κόκκους που έχουν τα πτυχία τους, το πιάνο τους, τα γαλλικά τους» αναφέρει με νόημα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και παραθέτει στοιχεία για την τιμή του κρητικού λαδιού στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
«Πάρτε και μπόνους! Ελληνικό κρητικό λάδι. Εμείς το εξάγουμε! Οι Έλληνες το πληρώνουμε 18,14 ευρώ το λίτρο. Οι Γάλλοι με τον διπλάσιο μισθό το πληρώνουν 13,5 ευρώ το λίτρο».

 «Τόση πολλή κοροϊδία, σε τόσο πολλούς και για τόσο πολύ χρονικό διάστημα δεν έχει ξανασυμβεί στον τόπο μας. Νομίζω ότι είναι ώρα να απαντήσουμε με δύο λέξεις: Έχουμε αξιοπρέπεια» καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

 https://www.olympia.gr/1591726/politiki/epiki-tapa-kasselaki-stis-oyranomikeis-pomfolyges-skertsoy-gia-tin-akriveia-tosi-polli-koroidia-gia-toso-poly-den-echei-xanasymvei-ora-na-apantisoyme-me-dyo-lexeis/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .