Πέμπτη, Ιουνίου 20

Για την προσπάθεια νοθείας και αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος στο Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης με ευθύνη της ΔΑΚΕ και της δικαστικής αντιπροσώπου!

 ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Για την προσπάθεια νοθείας και αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος 
στο Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης με ευθύνη της ΔΑΚΕ και της δικαστικής αντιπροσώπου!

Κυριολεκτικά άλλες εποχές θυμίζουν τα όσα λαμβάνουν χώρα αυτή τη στιγμή στις εκλογές του Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης, με τα στελέχη της ΔΑΚΕ να επιδιώκουν να αλλοιώσουν το εκλογικό αποτέλεσμα με νοθείες. 

Και εξηγούμαστε: 
Οι εκλογές διεξάγονται χωρίς να υπάρχει εκλογικός κατάλογος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών που εργάζονται στα όρια ευθύνης του Δ’ ΣΕΠΕ Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται άτομα (άγνωστο αν πρόκειται για εκπαιδευτικούς ή όχι, αν εργάζονται στα σχολεία του Δ’ ΣΕΠΕ ή όχι), να δηλώνουν ότι είναι αναπληρωτές και να ψηφίζουν. 
Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται πουθενά και δεν μπορεί να είναι αποδεκτά ούτε από το συνδικαλιστικό κίνημα, τα Σωματεία, τη ΔΟΕ, ούτε από τους δικαστικούς αντιπροσώπους. 
  • Καλούμε τώρα την πλειοψηφία του ΔΣ στο Δ’ ΣΕΠΕ να αναλάβει την ευθύνη της και να διεξαχθούν οι εκλογές όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου και της ΔΟΕ. 
  • Τη δικαστικό αντιπρόσωπο να μην επιτρέψει σε κανέναν που δεν είναι στους εκλογικούς καταλόγους να ψηφίσει και να ζητηθεί άμεσα ο κατάλογος των αναπληρωτών του Δ’ ΣΕΠΕ για να συνεχιστεί η διαδικασία όπως προβλέπεται. 
  • Τα μέλη της ΔΟΕ και τις παρατάξεις να πάρουν θέση και να καταδικάσουν την κατάσταση αυτή. 
Με τη συμμετοχή μας και την ψήφος μας στην «Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών» μπλοκάρουμε και ανατρέπουμε τους άθλιους σχεδιασμούς της κυβερνητικής παράταξης.
--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .