Τρίτη, Ιουνίου 25

ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΣΚΟΣ! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ για το "μαύρο χρήμα" και τα "αδιευκρίνιστά" τους...

Προσφυγή στη δικαιοσύνη με αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη προανήγγειλε απόψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το σχόλιο του βουλε...

Προσφυγή στη δικαιοσύνη με αγωγή εναντίον του Παύλου Πολάκη προανήγγειλε απόψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μετά το σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ίδιος πήρε χρήματα σε φακέλους, αναφερόμενος στην υπόθεση Novartis. Κι όλα αυτά στον απόηχο της δήλωσης Κασσελάκη για "μαύρο χρήμα" στον ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα,  που φαίνεται ότι ανοίγει τον Ασκό του Αιόλου για νέες δικαστικές ιστορίες αναφορά με το πολιτικό χρήμα...

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Εδώσα ήδη εντολή στους δικηγόρους μου να καταθέσουν άμεσα και μήνυση και αγωγή κατά του @pavpol2222 θα λογοδοτήσει στο Δικαστήριο για όσα γράφει και λέει από εδώ και μπρος. Και ελπίζω να μην προσπαθήσει να κρυφτεί πίσω από την ασυλία του και εξευτελιστεί!
Αφορμή για την επίθεση Πολάκη στον Άδωνι Γεωργιάδη στάθηκε σχόλιο του υπουργού Υγείας για την εκτενή ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη αναφορικά με τις πηγές χρηματοδότησης των κομμάτων.
Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε ότι ο κ. Κασσελάκης υπαινίσσεται ότι ο προηγούμενος ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών Τσίπρα έπαιρνε «μαύρα χρήματα», με αποτέλεσμα να δεχθεί τη νέα επίθεση του κ. Πολάκη.

Η ανάρτηση του Άδωνι για Κασσελάκη και η απάντηση Πολάκη
Ίσως το μεγαλύτερο καρφί προς τον προκάτοχό του @atsipras πέταξε σήμερα ο @skasselakis
Στ. Κασσελάκης: «Ο δικός μου ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ποτέ μαύρα χρήματα»….δηλ ο προηγούμενος Σύριζα προφανώς έπαιρνε…αυτό μόλις είπε. Διότι αν ποτέ δεν έπαιρνε ο Σύριζα μαύρα χρήματα τότε θα έλεγε: «ο Σύριζα δεν παίρνει μαύρα» όχι «ο δικός μου Σύριζα δεν παίρνει μαύρα»…και του λένε γράφει «πάρε μαύρα και εσύ έτσι είναι στην Ελλάδα κλπ» ποιοι του το λένε; Προφανώς οι του κόμματος του διότι αυτό έκαναν πριν….έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη!

Παυλος Πολακης
ΕΣΥ παντως πηρες τουλαχιστον 2.200.000 σε βαλιτσα και δυο φακελλους!!
Και σε αρχειοθετησε ενας ΚΑΨΙΜΑΛΗΣ ,εισαγγελεας κατ όνομα, για «αδιευκρινιστα ποσά»..
Επειδη εσυ βρωμεις ,δεν λερωνουν και οι αλλοι!!
Καταλαβες λαδεμπορα;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .