Σάββατο, Ιουνίου 15

«Ποιος πραγματικά κυβερνά αυτόν τον τόπο» – Σφοδρή επίθεση Βελόπουλου στον Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό

Δημιουργεί όμως και μεγάλα ερωτηματικά για το «ποιος πραγματικά κυβερνά αυτόν τον τόπο»

mc-velopky-3-696x350

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον ανασχηματισμό που πραγματοποίησε σήμερα.

Στην παρέμβασή του, ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφέρει:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από λίγα εικοσιτετράωρα σε συνέντευξή του σε πανελλαδικό δίκτυο, διαβεβαίωνε ότι «δεν πρόκειται να κάνει ανασχηματισμό» και πως σήμερα, ημέρα Παρασκευή, «το υπουργικό συμβούλιο θα διεξαγόταν με την προγενέστερη σύνθεση».
Εν τέλει, ο πρωθυπουργός ακύρωσε το υπουργικό συμβούλιο και προέβη σε ανασχηματισμό, τον οποίο είχε διαψεύσει δύο εικοσιτετράωρα πριν!

Η ενέργεια αυτή συνιστά τον ορισμό της πολιτικής απάτης.

Δημιουργεί όμως και μεγάλα ερωτηματικά για το «ποιος πραγματικά κυβερνά αυτόν τον τόπο», καθώς είναι αδύνατον για έναν πρωθυπουργό, ακόμα και για τον κύριο Μητσοτάκη, να αυτοεξευτελίζεται με τέτοιον τρόπο.

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a0%ce%bf%ce%b9%ce%bf%cf%82-%cf%80%cf%81%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ac-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%ce%bd-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%84/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .