Πέμπτη, Ιουνίου 13

Βομβα Σπιρτζη: Ο Αλέξης ετοιμάζει νεο κεντροαριστερό κομμα

 «Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς και έχει ρόλο να παίξει» τόνισε σήμερα στον Talk Radio ο Χρήστος Σπίρτζης, βάζοντας φωτιά στα σενάρια της επόμενης μέρας. Ο πρώην υπουργός υπεραμύνθηκε της θέσης του για ενιαίο...

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα μπορούσε να είναι ο ηγέτης της κεντροαριστεράς και έχει ρόλο να παίξει» τόνισε σήμερα στον Talk Radio ο Χρήστος Σπίρτζης, βάζοντας φωτιά στα σενάρια της επόμενης μέρας.

Ο πρώην υπουργός υπεραμύνθηκε της θέσης του για ενιαίο προοδευτικό χώρο, τονίζοντας πως

τα εκλογικά αποτελέσματα δείχνουν πως ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ μόνοι τους δεν μπορούν να μπουν σε τροχιά διακυβέρνησης.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το documentonews.gr, κορυφαία και ιστορικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εδώ και καιρό βρίσκονται σε διεργασίες με πρόσωπα του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει στο τραπέζι (πιθανότατα να κατατεθεί επίσημα τέλος του μήνα) η πρόταση για εσωκομματικό δημοψήφισμα με πρωτοβουλία Θεοχαρόπουλου και Ραγκούση για συμμετοχή του ΣΥΡΙΖΑ στην προσπάθεια ανασύνθεσης της κεντροαριστεράς.

«Έχουμε υποστεί μεγάλη ήττα και γίνεται μεγαλύτερη όταν η ΝΔ έχει χάσει 14 μονάδες και ο κόσμος δεν έχει τι να ψηφίσει» είπε ο Χρήστος Σπίρτζης και πρόσθεσε πως: «όταν χάνεις σε χαλαρή ψηφοφορία και σε αριθμό πολιτών και σε ποσοστό δεν πας καλά. Η χώρα είναι σε κρίση και πρέπει να πάρουμε αποφάσεις».

Επίσης, εκτίμησε ότι έγιναν πάρα πολλά λάθη στην προεκλογική περίοδο, με το κόμμα να υιοθετεί μια πολιτική ατζέντα που «δεν ενδιέφερε την κοινωνία».

https://www.olympia.gr/1592964/apopsi/vomva-spirtzi-o-alexis-etoimazei-neo-kentroaristero-komma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .