Τετάρτη, Ιουνίου 12

Κάτω Κηφισιά: Στον σύζυγο της Μίνας Γκάγκα ανήκει το εργοστάσιο που καίγεται

Η έκρηξη έχει σημειωθεί σε επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς και αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά.

Φωτιά ξέσπασε σε εργοστάσιο στην Κάτω Κηφισιά, έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε στην επιχείρηση.

Ειδικότερα σύμφωνα με την Πυροσβεστική η έκρηξη έχει σημειωθεί σε εργοστάσιο που βρίσκεται στην οδό Αιγιδών στο Πανόραμα Κηφισιάς και αμέσως μετά εκδηλώθηκε φωτιά.

Στο σημείο έχουν μεταβεί 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι

Μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής. «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρεται στο μήνυμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα αέρια που βρίσκονται στον αέρα μετά την έκρηξη, είναι τοξικά.

Στον σύζυγο της Μίνας Γκάγκα ανήκει το εργοστάσιο

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι στο εργοστάσιο.

Η Πυροσβεστική έχει καταφέρει να σταματήσει την επέκταση σε άλλες εγκαταστάσεις στην περιοχή. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν 15 οχήματα με 45 πυροσβέστες ενώ ελικόπτερο πάνω από σημείο, κάνει ρίψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA το εργοστάσιο ανήκει στον κ. Παλαμίδη, σύζυγος της κ. Μίνα Γκάγκα, πρώην υπουργού.

Το MEGA επικοινώνησε με την κ. Γκάγκα και αυτό που είπε είναι πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, από όσο γνωρίσει μέχρι στιγμής.

Το MEGA επικοινώνησε με την κ. Γκάγκα και αυτό που είπε είναι πως δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι, από όσο γνωρίσει μέχρι στιγμής.

Μήνυμα από το 112

Λόγω της πυρκαγιάς, η οποία είναι σε εξέλιξη, η Αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στους εξής δρόμους:

Ειδήσεις Σήμhttps://www.in.gr/2024/06/12/greece/kahttps://www.in.gr/2024/06/12/greece/kato-kifisia-ston-syzygo-tis-minas-gkagka-anikei-ergostasio-pou-kaigetai/to-kifisia-ston-syzygo-tis-minas-gkagka-anikei-ergostasio-pou-kaigetai/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .