Σάββατο, Ιουνίου 29

Πάρνηθα: Μαρτυρία για έκρηξη πριν ξεπηδήσουν οι φλόγες

 Ποδηλάτης που ήτνα στο σημείο ανέφερε σε ανάρτησή του ότι ακούστηκε έκρηξη - Πιθανότατα από πυλώνα υψηλής τάσης η φωτιά

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά στην Πάρνηθα, της οποίας η κατάσβση είναι δύσκολη λόγω της έντασης των ανέμων που φτάνουν και τα 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Η φωτιά ξεκίνησε από το Κατσιμίδι και φέρεται να φούντωσαν οι φλόγες μετά από έκρηξησε πυλώνα

του ΔΕΔΔΗΕ.

Χωρίς να είναι κάτι επιβεβαιωμένο μέχρι αυτή την ώρα, υπάρχει μια νάρτηση ποδηλάτη, ο οποίος ήταν στο βουνό όταν ξέσπασε στη φωτιά, και  έγραψε: «Ήμασταν στο Κατσιμίδι όταν ξεκίνησε η φωτιά, δυστυχώς μετά από έκρηξη που ακούσαμε όλοι».

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν ο πυλώνας του ΔΕΔΔΗΕ η αιτία, αλλά η μαρτυρία αυτή καταγρλαφεται από τις αρμόδιες Αρχές.

Εν τω μεταξύ όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, δεν υπάρχει καμία ένδειξη που να δείχνει ότι το πύρινο μέτωπο στην Πάρνηθα ξεκίνησε από έκρηξη σε πυλώνα της ΔΕΗ. Σημειώνεται ότι νωρίτερα, μαρτυρίες κατοίκων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο στο βουνό της Πάρνηθας, ανέφεραν ότι η φωτιά προκλήθηκε από έκρηξη σε πυλώνα του ΔΕΔΔΗΕ.


Η ανάρτηση του ποδηλάτη:

 https://www.zougla.gr/greece/parnitha-martyria-gia-ekrixi-prin-xepidisoun-oi-floges/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .