Τετάρτη, Ιουνίου 19

Τέμπη – Οργή Ασλανίδη σε Μητσοτάκη: «Όχι κ.Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση ασυλίας»

 Τι είπε για υποψήφιους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ο Παύλος Ασλανίδης, πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα των Τεμπών κλήθηκε να σχολιάσει τα αποσπάσματα της συνέντευξης Μητσοτάκη που αφορούν την υπόθεση.

Ο πατέρας που έφτασε μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο για να βρει δικαίωση για το παιδί του και τους 57 νεκρούς, μιλώντας στο KontraNews μίλησε έξω από τα δόντια. Αφού άκουσε το πρώτο απόσπασμα είπε:

«Δεν πληροφορήθηκε σήμερα τι έγινε; Δεν πληροφορήθηκε; Τριαντόπουλος, Ράπτη, Πλεύρης και Παπαδόπουλος, αυτό το φιντάνι από την Κοζάνη. Δεν τα πληροφορήθηκε αυτά; Δηλαδή πρέπει να πάμε στη Βουλή πάλι και να μπούμε σε διαδικασίες επιτροπών; Όχι κύριε Πρωθυπουργέ, θα κάνετε άρση της βουλευτικής ασυλίας και θα πάνε να καταθέσουν στον ανακριτή για το έγκλημα της κάλυψης».

Στη συνέχεια, ο Παύλος Ασλανίδης άκουσε δεύτερο απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη και απάντησε οργισμένος σε αυτό που ο πρωθυπουργός ονόμασε «θεωρίες συνωμοσίας» για το μπάζωμα και την εκχωμάτωση στο χώρο του εγκλήματος.

«Μάλλον δεν γνωρίζει τίποτα. Εγώ του προτείνω και αυτού και του Τριαντόπουλου και όποιον άλλο θέλει, να έρθει με μας τους συγγενείς απέναντι, μόνο εμείς οι συγγενείς θα είμαστε. Ούτε δικηγόροι, ούτε τίποτα. Του κάνουμε ανοιχτή πρόταση να ‘ρθει να μας τα πει κατάμουτρα αυτά. Αν τολμάει να μας τα πει. Και να μην πηγαίνει στο συγκεκριμένο κανάλι που μυρίζει βόθρο και να τα λέει εκεί».


 

https://netakias.com/2024/04/26/tempi-orgi-aslanidi-se-mitsotaki-flessa-aytia-kai-skai-ochi-k-prothypoyrge-tha-kanete-arsi-asylias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .