Πέμπτη, Ιουνίου 6

Ευρωπαϊκή Ένωση εναντίον Ευρωπαίων

 Οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία (και ίσως μία από τις τελευταίες) για να σταματήσει η κατρακύλα προς άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης.

Οι εκλογές που έρχονται είναι μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να σταματήσει η κατρακύλα προς τον άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης

Του Παναγιώτη Λιάκου

Στη φωτογραφία Νο1 βλέπουμε τον Αφγανό Σουλεϊμάν Α., 25 ετών, ο οποίος πήγε σε μια υπαίθρια σύναξη του πολιτικού Μίκαελ Στούρτσενμπεργκερ στο Μάνχαϊμ της Γερμανίας, όχι για να ακούσει επιχειρήματα ή για να διατυπώσει μερικά, αλλά για να τον σφάξει και εκείνον και όσους πήγαν να τον ακούσουν.

Ο Στούρτσενμπεργκερ έχει ταχθεί εναντίον του εποικισμού της χώρας του και της Ευρώπης από ισλαμιστές. Γι’ αυτό ο Αφγανός αποπειράθηκε να τον κάνει φέτες. Η αστυνομία αντί να εξουδετερώσει άμεσα τον ισλαμιστή τρομοκράτη με το μαχαίρι ακινητοποίησε και πέρασε χειροπέδες σ’ έναν πολίτη που πήγε να εμποδίσει τον Αφγανό να σφάξει τον «άπιστο». Ο Αφγανός «ευχαρίστησε» τον αστυνομικό που του διευκόλυνε το έργο με αρκετές μαχαιριές. Μία εξ αυτών ήταν ακριβώς στον αυχένα (φωτό 2).

2

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πλήγμα που δέχτηκε ο αστυνομικός στον αυχένα αναφέρεται ως θρησκευτικού τύπου ενέργεια στο Ιερό Κοράνιο, (8) Σούρα ελ-Ενφάλ (Τα Λάφυρα του Πολέμου): «12 (Θυμηθείτε), όταν ο Κύριός σου είχε εμπνεύσει τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Εγώ είμαι μαζί σας, δώστε σταθερότητα σ’ όσους πιστεύουν, θα εγκαταστήσω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων, και πλήξετε πάνω απ’ τον αυχένα τους, και κτυπήσετε τις άκρες απ’ τα δάχτυλά τους”» (βλ. εικόνα 3).

3

Η ενέργεια του αστυνομικού να τα βάλει με τον νομοταγή Γερμανό κι όχι με τον τρομοκράτη δείχνει τον βαθμό της εναντίωσης της ευρωπαϊκής ελίτ προς τα γηγενή έθνη και τους λαούς της Ευρώπης. Οι ευρωεκλογές που έρχονται είναι μια καλή ευκαιρία (και ίσως μία από τις τελευταίες) για να σταματήσει η κατρακύλα προς άνωθεν επιβαλλόμενο εξισλαμισμό της Ευρώπης.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί ότι στα περισσότερα ΜΜΕ (και τα ελληνόφωνα δεν αποτέλεσαν εξαίρεση) ο πολιτικός που μαχαιρώθηκε από τον ισλαμιστή τρομοκράτη χαρακτηριζόταν «ακροδεξιός», ενώ η περιγραφή του μαχαιροβγάλτη ήταν… ουδέτερη.

* Η ελληνική μετάφραση είναι μια έκδοση από το Συγκρότημα του βασιλιά Φαχντ για την εκτύπωση του Ιερού Κορανίου, Μεδίνα, Σαουδική Αραβία.

 https://www.antinews.gr/54730/kosmos/eyropaiki-enosi-enantion-eyropaion/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .