Πέμπτη, Ιουνίου 20

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Ευρώπης αγόρασε ακίνητο στην Ελλάδα με σακούλες μετρητών!

Υποτίθεται ότι η κυβέρνηση έχει απαγορεύσει τις αγοροπωλησίες με μετρητά!

Υψηλόβαθμος Ευρωπαίος αξιωματούχος με πρόδηλες πρωθυπουργικές φιλοδοξίες για τη χώρα του, φημολογείται ότι αγόρασε ακίνητο-φιλέτο στη Λεωφόρο Νίκης της Θεσσαλονίκης.

Μιλάμε για τη ζώνη που έχει μία από τις υψηλότερες αντικειμενικές αξίες στη χώρα. Ο εν λόγω αξιωματούχος αρχικώς έψαχνε για ακίνητο πέριξ της Ηρώδου του Αττικού αλλά για ανεξήγητους λόγους αποφάσισε να επενδύσει βόρεια.

Στη Θεσσαλονίκη ακούγεται εντόνως-θρυλείται ότι το διαδίδει τα βράδια και η γοργόνα αδελφή του Μεγαλέξανδρου-ότι ο Ευρωπαίος επενδυτής με το νεοαποκτηθέν ακίνητο που έχει αδιαμεσολάβητη θέα στον Θερμαϊκό εμφανίστηκε στη συμπρωτεύουσα για τα συμβόλαια και τις υπογραφές.

Εκεί οι δικηγόροι που τον εκπροσωπούσαν έμειναν εμβρόντητοι διαπιστώνοντας ότι ο Ευρωπαίος παράγων επρόκειτο να πληρώσει το τίμημα, ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του ακινήτου με ρευστά κι αυτό παρότι απαγορεύεται ρητά από τη νομοθεσία. Δεν κατάφερα να μάθω αν τα εκατομμύρια βρισκόταν σε μαύρες σακούλες, όμως ενημερώθηκα ότι οι συμβολαιογράφοι που ολοκλήρωσαν την αγοραπωλησία έτριβαν τα μάτια τους από το ζεστό και άφθονο χρήμα.

Κυρία επί των Τιμών – Εστία της Κυριακής


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .