Τρίτη, Ιουνίου 11

Το ψάρι απ' το κεφάλι βρωμάει---Ανασχηματισμός: Ποιοι φεύγουν – Ποιοι έρχονται

Φύγε εσύ, έλα εσύ, είναι ένα γιαλαντζί παιγνίδι....

Οι προτάσεις είναι πολλές, οι τελικές αποφάσεις είναι του Κυριάκου Μητσοτάκη για να μοστράρουν άλλα πρόσωπα μπας και νιώσουν ανανεωμένοι. Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις παρεμβάσεις συγκεκριμένων υπουργών, θα παρθούν οι αποφάσεις του πρωθυπουργού.

Τα ονόματα που ακούγονται για απομάκρυνση από τα πόστα τους είναι: Γεωργιάδης, Φλωρίδης, Καιρίδης, Αυγενάκης, Σκυλακάκης, Παπαθανάσης, Σκρέκας.

Σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους του Μαξίμου, οι προαναφερόμενοι φέρουν τον κύριο βάρος για το εκλογικό Βατερλό της κυβέρνησης στις ευρωεκλογές. Δεν φταίει η ακρίβεια, δεν φταίει η ανέχεια, ούτε οι χαμηλοί μισθοί κι οι συντάξεις, ούτε καν η τραγωδία Τεμπών ! Απλά, κάποιοι πρέπει να αλλάξουν θέσεις για τα μάτια του κόσμου...

Ποια ονόματα ακούγονται για αντικαταστάτες: Ανακύκλωση: Ευριπίδης Στυλιανίδης, Θεοδωρικάκος, Γκιουλέκας, μεταξύ άλλων...Όλοι τους ...μπουμπούκια, καινούργιο αίμα στη πολιτική Μητσοτάκη! Να λάβει υπόψιν του ο Μητσοτάκης ότι περιμένουν κι άλλοι απ' το Πασόκ για να στελεχώσουν τη κυβέρνησή του, δεν είναι μόνο ο  Φλωρίδης, και Χρυσοχοίδης. Καθώς και από το ΛΑΟΣ θα εντοπίσει κι άλλους σα τον Βορίδη, και Άδωνι.


Όσο για τον Γεραπετρίτη κάπως δύσκολα να τον απομακρύνουν από τη θέση του, γιατί κρατά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα...αν και θεωρείται ο χειρότερος υπουργός της κυβέρνησης.

 

Όσο για τον Σκέρτσο είναι εξαιρετικά βαρύ το κλίμα.

Ίδωμεν....

Μαρίζα Τσιτμή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .