Παρασκευή, Ιουνίου 21

Το τέλος του μητσοτακικού εθνομηδενισμού σηματοδοτεί η πατριωτική συμμαχία Σαμαρά-Καραμανλή

 Πατριώτες σας το είχαμε πει, οι πατριωτικές δυνάμεις της παράταξης δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν!!!

Στα χέρια των πατριωτικών δυνάμεων βρίσκεται πλέον το μέλλον της παράταξης και της χώρας.

Προφανώς τα ιστορικά χαμηλά για τη ΝΔ ένεκα του μητσοτακικού εθνομηδενισμού θορύβησαν Σαμαρά και Καραμανλή, αναγκάζοντάς τους να δημιουργήσουν πάραυτα κοινό μέτωπο κατά της καταστροφικής λαίλαπας του μητσοτακισμού.

Ενδεχομένως θεώρησαν ότι η βλάβη που προκλήθηκε στις ευρωεκλογές τείνει να καταστεί ανήκεστος, με κίνδυνο η ΝΔ να καταντήσει ΠΑΣΟΚ. Εξέλιξη που θα συμπαρασείρει αυτονοήτως και τη χώρα ρίχνοντάς τη στα βράχια.

Ιδιαίτερη σημασία έχει η σημειολογία που συνοδεύει την επισημοποίηση της πατριωτικής συμμαχίας των δύο ανδρών.

Η οποία αποτυπώνεται στο λιτό και συνάμα «πυρηνικό» δελτίο Τύπου που εξέδωσε το γραφείο του Καραμανλή:

«Ο πρώην Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραμανλής θα μιλήσει τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, ώρα 20:00, στο Πολεμικό Μουσείο, στο πλαίσιο εκδήλωσης για το βιβλίο του δημοσιογράφου κ. Μ. Κοττάκη ”Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή”. Θα προηγηθεί ομιλία του πρώην Πρωθυπουργού και Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά».

Όπερ μεθερμηνευόμενον εστί, τα… αποκαλυπτήρια της συμμαχίας γίνονται σε εκδήλωση στο Πολεμικό(!!!) Μουσείο για ένα βιβλίο που αποκαλύπτει τις βρομιές των «συμμάχων» εις βάρος της πατρίδας, τους οποίους «συμμάχους» έχει προσκυνήσει ο Μητσοτάκης ξεπουλώντας την κυριαρχία μας.

Τι χρείαν έχομεν μαρτύρων ότι ξεκίνησε ο… νυν υπέρ πάντων αγών για τη σωτηρία της λαβωμένης από τον εθνομηδενιστικό μητσοτακισμό πατρίδας;

Πατριώτες σας το είχαμε πει, οι πατριωτικές δυνάμεις της παράταξης δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψουν!!!

  1. Πρέπει να γίνει αυτή τη φορά, γιατί είναι η τελευταία ευκαιρία. Να αλλάξει πολιτική η ΝΔ. Που σημαίνει ότι πρέπει να φύγει ο Μητσοτάκης τώρα!

https://www.antinews.gr/55461/politiki/to-telos-toy-mitsotakikoy-ethnomidenismoy-simatodotei-i-patriotiki-symmachia-samara-karamanli/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .