Δευτέρα, Ιουνίου 24

Απόστολος Λύτρας: Το ξέσπασμα της Σοφίας Πολυζωγοπούλου – «Διαρρέουν ψέματα για μένα»

«Διαρρέουν ψέματα για μένα, με παρουσιάζουν ως αδίστακτη» δήλωσε σε κοντινό της πρόσωπο η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

Ξεσπά η Σοφία Πολυζωγοπούλου, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύζυγό

της Απόστολο Λύτρα, για τα όσα ακούγονται για την ίδια  μεταφέροντάς του ότι την παρουσιάζουν ως «αδίστακτη» που θέλει να «παγιδεύσει» τον ποινικολόγο.

H σύζυγος του Απόστολου Λύτρα φέρεται να δήλωσε στο ίδιο κοντινό της πρόσωπο ότι διαρρέονται ψέματα εις βάρος της, ότι άλλαξε κωδικούς σε τραπεζικούς λογαριασμούς και ότι προκαλεί οικονομικά προβλήματα στη λειτουργία του δικηγορικού γραφείου.

Αίτηση διαζυγίου ετοιμάζεται να καταθέσει η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου

Η ίδια, ωστόσο, διευκρίνισε στο ίδιο άτομο ότι άλλαξε μόνο τους προσωπικούς της κωδικούς στις τράπεζες, ενώ είπε ακόμη ότι της την «είχαν στημένη» με τη viber ομάδα που στήθηκε δίχως τη θέληση και συναίνεσή της το βράδυ της «εισβολής» στο σπίτι της από την πρώην σύζυγο του ποινικολόγου.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αίτηση διαζυγίου από τον Απόστολο Λύτρα, που βρίσκεται φυλακισμένος στον Κορυδαλλό μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της, ετοιμάζεται να καταθέσει η Σοφία Πολυζωγοπούλου.


Ο Απόστολος Λύτρας ζήτησε πρόσθετα μέτρα ασφαλείας

Στο μεταξύ, πέντε 24ωρα συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα (24.06.24) από την ημέρα που ο Απόστολος Λύτρας πέρασε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού.

Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα στο επόμενο διάστημα ο Απόστολος Λύτρας αναμένεται να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισής του από τον Κορυδαλλό.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το MEGA, ο γνωστός ποινικολόγος ζητά πρόσθετα μέτρα ασφαλείας στο κελί του, καθώς φοβάται αντίδικους που ο ίδιος έχει στείλει στη φυλακή.

Σημειώνεται πως ο ίδιος μοιράζεται το κελί του, το κελί 4 στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού, με δύο κρατούμενους, έναν επώνυμο επιχειρηματία της Αράχωβας, ο οποίος έχει καταδικαστεί για απάτες και διακρίνεται για το πάθος του για τα ακριβά ρόλεξ, τα αυτοκίνητα και το εκκεντρικό ντύσιμο, κι έναν επίσης γνωστό επιχειρηματία, αλυσίδας καταστημάτων, που είχε συλληφθεί για την εισαγωγή πολύ μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.https://www.in.gr/2024/06/24/greece/apostolos-lytras-ksespasma-tis-sofias-polyzogopoulou-diarreoun-psemata-gia-mena/

Ειδήσεις Σήμεραhttps://www.in.gr/2024/06/24/greece/apostolos-lytras-ksespasma-tis-sofias-polyzogopoulou-diarreoun-psemata-gia-mena/https://www.in.gr/2024/06/24/greece/apostolos-lytras-ksespasma-tis-sofias-polyzogopoulou-diarreoun-psemata-gia-mena/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .