Τετάρτη, Ιουνίου 19

Μωραΐτης: «Από μένα καληνύχτα Αλέξη» – Η αιχμηρή ανάρτηση για την παρουσία της Νέας Αριστεράς στο Ινστιτούτο Τσίπρα

 «Ο λαός τους έστειλε στα αζήτητα της Ιστορίας και εκείνος τους αποκατέστησε», αναφέρει ο Νίκος Μωραΐτης

6254056

Το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα έκανε πρεμιέρα με την «Διεθνή Διάσκεψη για την Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», όπου παραβρέθηκαν πολλά πολιτικά πρόσωπα από όλο το φάσμα του προοδευτικού χώρου.

Στη Διάσκεψη έδωσαν το παρόν στελέχη και της Νέας Αριστεράς, καθώς και ο πρόεδρος της ΚΟ, Αλέξης Χαρίτσης, ο οποίος έλαβε πρόσκληση όπως και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί πέραν της ακροδεξιάς.

Η παρουσία της Νέας Αριστεράς φαίνεται να ενόχλησε έντονα τον Νίκο Μωραΐτη, ο οποίος είχε στηρίξει από την πρώτη στιγμή τον Στέφανο Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ανάρτηση εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για το προσκλητήριο στα στελέχη που αποχώρησαν από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Σημειώνεται ότι ο Αλέξης Χαρίτσης, Έφη Αχτσιόγλου και Πέτη Πέρκα έδωσαν το παρών κατά την πρώτη ημέρα εργασιών στο πρώτο συνέδριο του Ινστιτούτο.

6254058

6254051

Μάλιστα ο Ν. Μωραΐτης κάνει λόγο για «Ινστιτούτο νομιμοποίησης αποστατών».

Αναλυτικά η ανάρτηση Μωραΐτη

«Μην αυταπατάσθε. Δεν κάλεσε τον επικεφαλής της Νέας Αριστεράς για θεσμικούς λόγους. Τους κάλεσε όλους!

Ο λαός τους έστειλε στα αζήτητα της Ιστορίας και εκείνος τους αποκατέστησε. Από μένα, καληνύχτα Αλέξη», γράφει στην ανάρτησή του ο γνωστός στιχουργός.

Ο λαός τους έστειλε στα αζήτητα της Ιστορίας και εκείνος τους αποκατέστησε. Από μένα, καληνύχτα Αλέξη», γράφει στην ανάρτησή του ο γνωστός στιχουργός.

https://www.koutipandoras.gr/article/moraitis-apo-mena-kalinychta-alexi-i-aichmiri-anartisi-gia-tin-parousia-tis-neas-aristeras-sto-institouto-tsipra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .