Δευτέρα, Ιουνίου 17

Δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την Ελλάδα και τους πολίτες της


 Έκανε άρον άρον κάτι σαν ανασχηματισμό την Παρασκευή, μετά την κατάρρευση της ΝΔ στις Ευρωεκλογές, και πήγε να δει ήρεμος τον τελικό Πρωταθλήματος στο μπάσκετ το ίδιο βράδυ. Το πρωί του Σαββάτου συγκάλεσε στο Μέγαρο Μαξίμου μια μάζωξη για να χασκογελάει με κρύα αστεία στους υπουργοποιημένους και τους αμετακίνητους. Στην συνέχεια έφυγε… σφαίρα για την Ελβετία και το ονομαστό θέρετρο Μπίργκενστοκ (Bürgenstock).

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την Ελλάδα και τους πολίτες της. Το μόνο που τον νοιάζει είναι να συντρέξει τον Ζελένσκι και να σπεύσει να δηλώσει στήριξη στην Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός μίλησε για την ανάγκη επίτευξης μιας συνολικής, δίκαιης και διαρκούς ειρήνης, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Στην πραγματικότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενδιαφέρεται για το χλιδάτο 3ήμερο και τις εκδηλώσεις αγάπης με τον Ουκρανό πρόεδρο.

 https://www.olympia.gr/1593205/apopsi/den-dinei-dekara-tsakisti-gia-tin-ellada-kai-toys-polites-tis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .