Παρασκευή, Ιουνίου 14

Ανασχηματισμός: Φταίει ο γάιδαρος, και βαράνε το σαμάρι

 Ποιους τιμώρησε με ανασχηματισμό  – Οι υπουργοί που βρέθηκαν στη «μαύρη» λίστα Μητσοτάκη.  Τέσσερις μέχρι πρότινος υπουργοί βρίσκονται πλέον εκτός κυβερνητικού σχήματος, τι αποφάσισε ο Μέγας Μητσοτάκης

Η απόφαση είχε ληφθεί  -μετά το στραπάτσο που έφαγε η γαλάζια παράταξη από το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Η νέα-παλιά κυβέρνηση ανακοινώθηκε σήμερα από τον Παύλο Μαρινάκη καθώς φάνηκε στη ευρωκάλπη πέταξε υπουργούς

που είχαν στα χέρια τους καυτά χαρτοφυλάκια.

Έτσι, εκτός κυβερνητικού σχήματος βρέθηκε ο απερχόμενος πλέον, υπουργός Ανάπτυξης,  Κώστας Σκρέκας, που πλήρωσε το μάρμαρο για την ακρίβεια -γιατί όμως, αφού υπεύθυνος είναι ΜΟΝΟ ο Μητσοτάκης ένα πρόβλημα καυτό, δεδομένο ότι αποτέλεσε κριτήριο ψήφου.

Εκτός τέθηκε και ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά τον ανασχηματισμό, που χειρίστηκε το αγροτικό ζήτημα τον χειμώνα, ένα ζήτημα το οποίο παραμένει ανοιχτό, και που σ' αυτό υπεύθυνος είναι πάλι ο πρωθυπουργός και όχι ο Αυγενάκης που εκτελεί  εντολές του.

«Οι αλλαγές και προσθήκες δηλώνουν τις προτεραιότητες του επόμενου διαστήματος: Ακρίβεια. Αγρότες και περιφέρεια. Και αποτελεσματικότερο κράτος», διαμηνύουν κυβερνητικές πηγές, πράγμα απίθανο!

Αλλαγή φρουράς υπάρχει και στο υπουργείο Μετανάστευσης, όπου τη θέση του Δημήτρη Καιρίδη, πήρε ο Νίκος Παναγιωτόπουλος σηματοδοτώντας την πρόθεση του Μαξίμου, να σκληρύνει η ελληνική στάση στο μεταναστευτικό.

Καθώς και η μετακίνηση της Νίκης Κεραμέως στο υπουργείο Εργασίας. Η υπουργός που συνέδεσε το όνομά της με το email -gate, το σκάνδαλο της διαρροής των emails με στοιχεία αποδήμων, θα παραδώσει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εσωτερικών στον Θεόδωρο Λιβάνιο.

Η μετακίνηση της Κεραμέως στο Εργασίας, έθεσε εκτός κυβερνητικού σχήματος τη Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ανασχηματισμός για τα μάτια του κόσμου, με τον ίδιο αρχηγό την ίδια πολιτική θα έχουμε. Ακρίβεια, πείνα, ανασφάλεια, μεταναστευτικό, εγκληματικότητα, και το κέντρο της Αθήνας γκέτο. Δεν τολμάς να περάσεις ούτε μέρα, όλα τα κακοποιά στοιχεία σε περιμένουν στη γωνία, και δε μιλά κανείς γι αυτή την απελπιστική κατάσταση που ζούμε.  Ο Μητσοτάκης τους δέχεται όλους τους ξυπόλυτους που έρχονται για να ληστέψουν, να βιάσουν, να σκοτώσουν.  Και η ζωή συνεχίζεται για τη κυβέρνηση Μητσοτάκη με τα ίδια και χειρότερα. Εσείς που ψηφίσατε Μητσοτάκη έχετε πάρει στο λαιμό σας όλους τους Έλληνες. Τα χειρότερα έρχονται....

 

 Μ.Τ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .