Τρίτη, Ιουνίου 18

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για ΑΑΔΕ: “Σκοπός του κράτους το “σφάξιμο” των μικρών επιχειρήσεων!”

ααδε
“Με αφορμή το ντόρο που έχει γίνει στα κανάλια και συγκεκριμένα στο σκαϊ με το κατάστημα της αλυσίδας h&m και την υποτιθέμενη φοροδιαφυγή και το κλείσιμο του καταστήματος θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν επρόκειται για φόροδιαφυγή αλλά για την μη διαβίβαση ημερήσιας κίνησης ζ που οφείλεται σε τεχνικό θέμα του internet.

ΤΟΝΙΖΩ ΣΕ ΜΗ ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΡΟΥΤΕΡ που μπορεί να μην έγινε για διάφορους λόγους.

Έχω υποστεί ακριβώς τον ιδιο διασυρμό επειδή είχε αλλάξει η ip στον εξοπλισμό και δεν διαβιβαζόντουσαν τα ζήτα τα οποία όμως είχαν κοπεί και υπήρχαν στη διάθεση των ελεγκτικών αρχών τα οποία όμως δεν έγιναν αποδεκτά.

Οι υπάλληλοι της ααδε μετά από πρόσκληση που μου έκαναν ζητώντας τα δελτία ημερήσιας κίνηση ζ όπως και τους τα παραχώρησα μαζί με την έκθεση του τεχνικού που διόρθωσε το πρόβλημα με συμβούλεψαν να κάνω ένσταση να συμβουλευτώ δικηγόρο που θα έφτιαχνε και ένα υπόμνημα ο οποίος πληρώθηκε βέβαια για να μου απορρίψουνε το αίτημα της ένστασης και να μου προσδιορίσουν πρόστιμο κάτι που είχαν σκοπό να κάνουν από την πρώτη στιγμή.

Να σημειωθεί ότι αφού ήρθαν στο κατάστημα μου και με ενημέρωσαν ότι τα ζ δεν διαβιβάζονται επικοινώνησα αμέσως με τον τεχνικό που διόρθωσε άμεσα την ip και η διαβίβαση έγινε στο επόμενο τέταρτο. Παρόλα αυτά το κατάστημά μου σφραγίστηκε για δύο μέρες με τον ίδιο ακριβό τρόπο που έγινε και στο h&m

Ο σκοπός του κράτους είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να κλείσουνε όλα τα μικρομάγαζα και της μικρές επιχειρήσεις βρίσκοντας τρόπους για να επιβάλλουν πρόστιμα δυσβάσταχτα μην καταστώντας δυνατή τη βιωσιμότητα της επιχείρησης.

Ο δε Πιτσιλης διοικητής ααδε σε ερωτήσεις που έχουνε γίνει στη horeca και στο επαγγελματικό επιμελητήριο έχει δηλώσει ναι υπάρχουν και αυτά και πρέπει να δείξουμε επιείκια, ενώ ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τις επιχειρήσεις είναι καθαρά τιμωρητικού χαρακτήρα με καταβολή προστίμων χωρίς καμία προειδοποίηση για το εν λόγο πρόβλημα.

Έχω φτάσει σε σημείο να έχω απελπιστεί γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει.

Έχω δύο μικρά παιδιά και τρέμω για το αύριο που ειναι τόσο αβέβαιο.

Δυστυχώς πάμε από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει φωνή που να μπορέσει να μας εκπροσωπήσει.

Απευθύνομαι σε εσάς και το Στέφανο γιατί κάνετε αγώνα και το αναγνωρίζουμε.

Συνεχίστε την καλή δουλειά παιδιά.

Με εκτίμηση

Δεμέναγας Δημήτριος”

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%a3%ce%9f%ce%92%ce%91%ce%a1%ce%97-%ce%9a%ce%91%ce%a4%ce%91%ce%93%ce%93%ce%95%ce%9b%ce%99%ce%91-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%91%ce%91%ce%94%ce%95-%ce%a3%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c%cf%82-%cf%84%ce%bf%cf%85/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .