Πέμπτη, Ιουνίου 6

Ίτε παίδες Ελλήνων, ψηφίστε “σταθερότητα” στην εξαθλίωσή σας

 Ψηφίστε ΝΔ  για σταθερότητα  και συνέχεια στην ακρίβεια μέχρι να πάτε, δηλαδή να πάμε όλοι, από ασιτεία.

“Στείλτε μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και εμπιστοσύνης στη Νέα Δημοκρατία”!

Ναι, of course! Στις Ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιουνίου, ψηφίστε “δαγκωτό”  Νέα Δημοκρατία, διότι διαφορετικά, κατά τον Μητσοτάκη, κινδυνεύει η Ελλάς!

Έτσι, εκτός του ότι θα στείλετε κάποιους κομματικούς εκλεκτούς στην Ευρωβουλή για να πλουτίσουν, ψηφίζοντας “ΝΑΙ” σε όλες τις ευρω-αυτοκτονικές και ανθελληνικές επιταγές της ΕΕ-ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, όπως έχει γίνει μέχρι τώρα,

θα στείλετε και μήνυμα σταθερότητας, συνέχειας και εμπιστοσύνης στην ΝουΔούλα!

Βέεεβαια! Ίτε παίδες Ελλήνων αλύτρωτων!

Ψηφίστε ΝΔ  για σταθερότητα  και συνέχεια στην ακρίβεια μέχρι να πάτε, δηλαδή να πάμε όλοι, από ασιτεία.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στη φασιστική λογοκρισία, (τύφλα να ‘χουν οι δικτατορίες όπου γης), ώστε να διστάζουμε να υπερασπιστούμε δημόσια την αλήθεια, όταν αυτή αντιτίθεται στο επίσημο (υπαγορευμένο “άνωθεν”) αφήγημα της κυβέρνησης, μπας και κατηγορηθούμε ότι διασπείρουμε fake news και βρεθούμε μπαγλαρωμένοι πίσω από της φυλακής τα σίδερα.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στην εισβολή παράνομων μεταναστών – τώρα μαθαίνω θα εισάγουμε και από τη Λατινική Αμερική σε συμφωνία με Biden –  ώστε σε λίγες δεκαετίες να χρειαζόμαστε το φανάρι του  Διογένη για να εντοπίσουμε Έλληνα στην Ελληνική Επικράτεια.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στον ξενιτεμό νεαρών επιστημόνων και ιδιαίτερα γιατρών, όπως και τεχνιτών κάθε ειδικότητας, διότι δεν ανέχονται τον ελληνικό φυτοζωισμό και τη μιζέρια και προτιμούν την αξιοποίηση των προσόντων τους και μια αξιοπρεπή διαβίωση σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη, αφού μάλιστα τους το πρότεινε και ο ίδιος ο Μητσοτάκης. 

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια της εγκληματικότητας, για να βλέπετε σφαγές ανθρώπων στη μέση του δρόμου, μέρα μεσημέρι.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στη συγκάλυψη κακουργημάτων τύπου Τεμπών.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια της χειραγώγησης και της ομηρίας της Δικαιοσύνης, ώστε οι μεγαλόσχημοι εγκληματίες να τη βγάζουν καθαρή και η ατιμωρησία να τους αποθρασύνει.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στην παραλυσία και αναποτελεσματικότητα του Δημόσιου τομέα, όπου οι κρατικοδίαιτοι σας βγάζουν το λάδι για να διεκπεραιώσουν μία υπόθεσή σας.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια της διαφθοράς, ώστε η Ελλάδα να βρίσκεται στον πάτο της ΕΕ, όσον αφορά το κράτους δικαίου.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια της ενεργού συμμετοχής της Ελλάδας στις εστίες πολέμου, συμβάλλοντας ενεργά στην πρόκληση  γενικευμένης ανάφλεξης ενός Γ’ Παγκόσμιου Πολέμου – τούτη τη φορά πυρηνικού ολοκαυτώματος. Το να παραμείνει η χώρα μας ουδέτερη και να συμβάλει στην κατάπαυση του πυρός ως ειρηνοποιός ούτε που περνάει από το μυαλό του Κ. Μητσοτάκη, καθότι εντολοδόχος της ΕΕ, των ΗΠΑ και του πολεμοχαρούς ΝΑΤΟ, που ξεσηκώθηκαν ομοθυμαδόν κατά της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αλλά σφυρίζουν αδιάφορα για την εισβολή και κατοχή της Κύπρου από τους Τούρκους και τη γενοκτονία των Παλαιστινίων στη Γάζα.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στη διάλυση του ΕΣΥ, ώστε να περιμένετε στη λίστα αναμονής 7-8 μήνες για να χειρουργηθείτε σε δημόσιο νοσοκομείο, αν εν τω μεταξύ δεν έχετε αναπαυθεί “στους κόλπους του Αβραάμ”, όπου θα σας στείλει ο “ορθόδοξος” παπάς που θα ψάλει τον επικήδειό σας. Ή για να ξεψυχήσετε στο ράντζο διαδρόμου κάποιου εφημερεύοντος νοσοκομείου, όπου είχατε την ατυχία να πεταχτείτε μετά από πολύωρη αναμονή για “ταξινόμηση” στα επείγοντα περιστατικά.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στην υποβάθμιση της Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, ώστε οι απόφοιτοι να μην γνωρίζουν καλά ούτε καν την Ελληνική γλώσσα, αλλά να γνωρίζουν πολλά για τις ιδιαιτερότητες και τα “δικαιώματα” των ΛΟΑΤΚΙ+.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στο να μην ορίζεις ούτε το σώμα σου, δηλαδή στη φασιστική επιβολή επικίνδυνων πειραματικών σκευασμάτων. Και αν είσαι άνω των 60 και δεν τους κάτσεις να σε τρυπήσουν, να σου επιβάλλουν πρόστιμο ως εκδίκηση, το οποίο να μην σου επιστρέφουν αν ως νομοταγής πολίτης το πλήρωσες, τη στιγμή που το διαγράφουν σε όσους δεν το πλήρωσαν! Και μη μου πείτε ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν, διότι έπεται η συνέχεια των στημένων πανδημιών και των υποχρεωτικοτήτων. Αυτά ετοιμάζει ο ξεπουλημένος ΠΟΥ, που υπηρετεί πιστά τα σχέδια της Νέας Τάξης για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.

Ψηφίστε ΝΔ για σταθερότητα και συνέχεια στη διάλυση της πατροπαράδοτης και φυσιολογικής οικογένειας και την υπεράσπιση της παρά φύσιν “οικογένειας”, αγνοώντας τα δικαιώματα των ανυπεράσπιστων παιδιών που εκ φύσεως έχουν την ανάγκη πατέρα και μητέρας.

Και ποιον να ψηφίσουμε, ρωτάνε οι μαζοχιστές οπαδοί της ΝΔ, που ανέχονται το μαστίγωμα του Μητσοτάκη ως αναγκαίο και αναπόφευκτο κακό.

Σωστό το ερώτημα, διότι δεν υπάρχει αναμάρτητος μεταξύ των κομματικών αρχηγών και των κομμάτων, αφού η πολιτική είναι εξ ορισμού η επιστήμη του εξαπατάν. Δυστυχώς, αν φυτρώσει κάποιος που αρθρώνει έντιμο και δυναμικό λόγο υπέρ του ελληνικού λαού και των εθνικών συμφερόντων, το πολιτικό κατεστημένο, δηλαδή τα κόμματα του κατ’ ευφημισμόν “Συνταγματικού Τόξου” που έχουν καταξεσκίσει το Σύνταγμα, τον δαιμονοποιούν ως φασίστα, ναζί, μέλος εγκληματικής οργάνωσης και δε συμμαζεύεται και τον περιποιούνται πίσω από τα κάγκελα μέχρι να βάλει μυαλό ή να τον εξουθενώσουν.

Το ίδιο ερώτημα απευθύνω και στον εαυτό μου. Και επειδή η αποχή δεν είναι λύση, κατέληξα στο να ψηφίσω κόμμα που δεν έχει ποτέ κυβερνήσει, που έχει κατανοήσει βαθιά τα προβλήματα της χώρας και προτείνει λογικές και πρακτικές λύσεις, και που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις έχει πιθανότητα να στείλει 2-3 ευρωβουλές στις Βρυξέλλες για να υπερασπιστούν και να προωθήσουν τα εθνικά μας συμφέροντα. Το να ψηφίσω κόμμα αόρατο στις δημοσκοπήσεις, που σίγουρα θα μείνει εκτός Ευρωβουλής, είναι χαμένη ψήφος.

Φυσικά ο τέλειος αρχηγός και το τέλειο κόμμα δεν υπάρχουν και επομένως καλούμαστε να ψηφίσουμε το μη χείρον, ως “βέλτιστον”. Καιρός να βάλουμε το συναίσθημα και τις κομματικές προσκολλήσεις στην άκρη και να δούμε τα πράγματα χωρίς προκατάληψη, στοχεύοντας στο εφικτό και αφήνοντας στη άκρη ως άπιαστο όνειρο το επιθυμητό. Το να ξαναγυρίζουμε στα ίδια κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα και ευθύνονται για την σημερινή οικονομική και ηθική της εξαθλίωση, περιμένοντας διαφορετικά αποτελέσματα, είναι, κατά τον Αϊνστάιν, ο ορισμός της ηλιθιότητας.

seferou-maria.gr

 https://amazonios.net/ite-paides-ellinon-psifiste-statherotita-stin-exathliosi-sas/

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .