Παρασκευή, Ιουνίου 7

“Εμβόλια” Covid-19: Τελικά το κόστος (θνησιμότητα) είναι ασύγκριτα βαρύτερο, από οποιοδήποτε υποσχεθέν όφελος

"Εμβόλια" Covid-19: Τελικά το κόστος (θνησιμότητα) είναι ασύγκριτα βαρύτερο, από οποιοδήποτε υποσχεθέν όφελος 

“Εμβόλια” Covid-19: Τελικά το κόστος (θνησιμότητα) είναι ασύγκριτα

“Εμβόλια” Covid-19: Τελικά το κόστος (θνησιμότητα) είναι ασύγκριτα βαρύτερο, από οποιοδήποτε υποσχεθέν όφελος

Γράφει ο Κωνσταντίνος Αρβανίτης, Διδάκτωρ Καρδιολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΣΥΓΚΡΙΤΑ ΒΑΡΥΤΕΡΟ,
ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΝ ΟΦΕΛΟΣ…

(Στοιχεία και πάλι από το επίσημο βρετανικό UK.GOV)

{“Τροφή-Φάρμακο”: Απαραίτητη διευκρίνιση, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το “εμβόλιο” για το οποίο γίνεται λόγος, καταχρηστικά ονομάστηκε έτσι, καθώς ΔΕΝ πληροί τις προϋποθέσεις για να αποτελεί τέτοιο: Ιατρικό Λεξικό-Εγκυκλοπαίδεια υγείας: Ορισμός Εμβολίου   

Αντί λοιπόν, έστω να δώσουν μία νέα ονομασία στην νέα “θεραπευτική” μέθοδο, απλώς διεύρυναν τον ορισμό των εμβολίων (εύκολα κάποιος πείθεται να κάνει ένα εμβόλιο από το να κάνει μία ΓΟΝΙΑΔΙΑΚΉ ΘΕΡΑΠΈΙΑ!): 

Γιατί το CDC άλλαξε πρόσφατα τον ορισμό του εμβολίου;}

Αν σου χορηγήσω ένα φαρμακευτικό σκεύασμα, που υπόσχεται να σε προφυλάξει, ώστε να μην πεθάνεις από κρυολόγημα, αλλά αυτό το σκεύασμα προκαλεί

Αφού, αν αποδημήσεις εις Κύριον, ελάχιστα σε ενδιαφέρει σε ποια αιτία θανάτου θα σε κατατάξουν. Το θέμα ήταν να ΜΗΝ αποδημήσεις…

Σήμερα θα δούμε τι προκάλεσε ο εμβολιασμός για Covid το 2022 στην Αγγλία, σε ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες αιτίες θανάτου, πλην του Covid.

Πάντα το στατιστικό υλικό είναι από τα επίσημα στοιχεία του βρετανικού O.N.S (Office for Natinal Statistics), όπως αυτά είναι δημοσιευμένα στην ιστοσελίδα του UK.GOV: https://www.ons.gov.uk/file?uri=/peoplepopulationandcommunity/birthsdeathsandmarriages/deaths/datasets/deathsbyvaccinationstatusengland/deathsoccurringbetween1april2021and31may2023/referencetableaug2023.xlsx (σ.σ. είναι σε μορφή αρχείου)
________________________________________

ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Εξ αριστερών προς τα δεξιά έχουμε:

– 1η στήλη (πράσινο χρώμα): ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ

Βλέπουμε ότι η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν μόλις 1.188 θάνατοι, ανά 100.000 άτομα.

– 2η στήλη (κόκκινο): ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΟΣΗ

Βλέπουμε ότι η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 2.969 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, δηλαδή 2,5 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των ανεμβολίαστων ή αύξηση κατά 150%.

– 3η στήλη: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 2 ΔΟΣΕΙΣ

Βλέπουμε ότι η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 7.843 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, τρομακτικά αυξημένη σε σχέση με εκείνη των ανεμβολίαστων, ήτοι 6,6 φορές μεγαλύτερη ή αύξηση κατά 560% (!).

Από εδώ και κάτω, για όσους έκαναν πάνω από 2 δόσεις τα νούμερα ξεφεύγουν, τραβώντας προς τη στρατόσφαιρα…

– 4η στήλη: ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 3 ΔΟΣΕΙΣ

Η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 10.190 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, ασύλληπτα αυξημένη σε σχέση με εκείνη των ανεμβολίαστων, ήτοι 8,6 φορές μεγαλύτερη ή αύξηση κατά 760% (!!).

– 5η στήλη (τελευταία δεξιά): ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΜΕ 4 ΔΟΣΕΙΣ

Η ετήσια θνησιμότητα τους για το 2022 ήταν 12.313 θάνατοι ανά 100.000 άτομα, που είναι υπερδεκαπλάσια από εκείνη των ανεμβολίαστων, ήτοι 10,4 φορές μεγαλύτερη ή αύξηση κατά 940% (!!!).
___________________________________________

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αν όλες οι στήλες, η πράσινη και οι 4 κόκκινες είχαν περίπου το ίδιο ύψος, αυτό θα σήμαινε ότι τα σκευάσματα αυτά που πλασαρίστηκαν ως “εμβόλια” δεν αυξάνουν όλες τις υπόλοιπες (πλην Covid) αιτίες θανάτου που υπάρχουν.

Όμως τα στοιχεία είναι συντριπτικά!

Αύξησαν ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ την θνησιμότητα από όλες τις υπόλοιπες (πλην Covid) αιτίες θανάτου που υπάρχουν. Μάλιστα, όσο περισσότερες δόσεις έκανες, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να αποδημήσεις…

Είναι σαφές από ποιο μέρος του πληθυσμού προέρχεται η υπερβάλλουσα θνησιμότητα που παρατηρήθηκε το 2022.
(Για το 2021 τα έχουμε πει! Το 2023 έπεται λίαν συντόμως!
Μείνετε συντονισμένοι.)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Όπως γράφω και στο κάτω δεξιό μέρος του διαγράμματος, τα νούμερα όλων των ομάδων είναι στανταρισμένα ως προς την ηλικία!

Μιλούμε δηλαδή για αντίστοιχες ηλικίες, που ανάγονται σε ίση χρονική διάρκεια (ένα έτος) και σε ίσο αριθμό ατόμων (πάντα ανά 100.000 άτομα).

Άρα τα ποσοστά που βλέπετε είναι απόλυτα συγκρίσιμα!
________________________________________

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Επειδή ο γνωστός ΥΠΟΚΟΣΜΟΣ του ΦΒ θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο και κάθε ψέμα και παραπληροφόρηση που υπάρχει, είτε να εξαφανίσει αυτό το ποστ, είτε να το κατεβάσει χαμηλά ώστε να μην το βλέπουν οι περισσότεροι ακόλουθοι, σας ενημερώνω ότι τόσο αυτό εδώ το ποστ, αλλά και όσα άλλα ακολουθήσουν, λίγες μέρες μετά θα τα βλέπετε ΚΑΙ ζωντανά στο YOUTUBE, από διάφορα κανάλια, αλλά ΚΑΙ θα μπορείτε να τα διαβάσετε και μάλιστα πιο αναλυτικά, στην ηλεκτρονική εφημερίδα μας: truenews.gr 

“Τροφή-Φάρμακο”: ΌΣΟΙ ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΊΛΟΝΤΑΙ, ΈΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΆ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΆΛΛΕΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Η συμπλήρωσή της είναι πράξη ευθύνης, καθήκον και δικαίωμα~Μάθε πως συμπληρώνεται .

Με βάση και δύο έρευνες/προτάσεις (από Δρ Peter ΜcCullough και Δρ Μέρκολα), τα ΦΥΣΙΚΆ συμπληρώματα διατροφής που διατίθενται από την ιστοσελίδα και συμβάλλουν σημαντικά στην αποτοξίνωση και στήριξη του οργανισμού είναι:

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Οφείλουμε να στηρίξουμε τις δυνατότητες του οργανισμού μας διότι είναι αυτές που μπορούν να κάνουν την διαφορά! Ιπποκράτης: Είναι σημαντικότερο να γνωρίζεις την κατάσταση του πάσχοντα, παρά για την ασθένειά του

https://www.proionta-tis-fisis.com/emvolia-covid-19-telika-to-kostos-thnisimotita-einai-asygkrita-varytero-apo-opoiodipote-yposhethen-ofelos/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=emvolia-covid-19-telika-to-kostos-thnisimotita-einai-asygkrita-varytero-apo-opoiodipote-yposhethen-ofelos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .