Σάββατο, Ιουνίου 1

Eπέλαση νεογενίτσαρων ''αρχόντων Πατριαρχείου'', στην Αθήνα.

 Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους αγνόησε επιδεικτικά - προκλητικά

''Πόλεμος'' κυβέρνησης με ''λεφτάδες ΗΠΑ'' και Πατριαρχείο, Αρχιεπισκοπή
Η σύναξη των ''αρχόντων πατριαρχείου Κων/πολης'' στην Αθήνα (26-28 Μαΐου 2024), στο 4ο Διεθνές Συνέδριό τους γιά ''Θρησκευτική Ελευθερία'', δεν είχε καλές εξελίξεις.

Οι ''άρχοντες'', στην πλειοψηφία τους ''λεφτάδες'' από ΗΠΑ, αγνοήθηκαν προκλητικά από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό

Μητσοτάκη. Γεγονός που θα έχει συνέπειες, αφού ο πρωθυπουργός, αν και ήταν στο επίσημο πρόγραμμα ως κύριος ομιλητής, δεν εμφανίστηκε, ούτε εξήγησε δημόσια τον λόγο αποχής.

Αλλά -το χειρότερο- η κυβέρνηση ΔΕΝ εκπροσωπήθηκε στο συνέδριο και στις εκδηλώσεις, ούτε σε επίπεδο υπουργού. Ούτε στην ομιλία του πρ. υπουργού Εξωτερικών ΗΠΑ, Μ. Πομπέο. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, υποβίβασε προκλητικά-απαξιωτικά την εκπροσώπησή της στο διεθνές συνέδριο ΕΛΛΗΝΩΝ ''αρχόντων'' εκτός και εντός συνόρων, σε επίπεδο... γεν. γραμματέα υπουργείου Εξωτερικών.

Οι περισσότεροι ''άρχοντες πατριαρχείου'', βασικά από ΗΠΑ, ταξίδεψαν στην Αθήνα, με μέλη της οικογένειάς τους, επειδή προτίμησαν την Ελλάδα, γιά το διεθνές συνέδριό τους.

Παρά τις ανόητες προσπάθειες ολίγων ασοβάρευτων ΜΜΕ Ομογένειας, που ταυτίστηκαν με τα συμφέροντα του ανυπόληπτου και παραπαίοντα ''Εθνικού Κήρυκα'' (Αντ. Διαματάρη) και τις ''κονόμες'' του, να παρουσιάσουν -κουτοπόνηρα- την αποχή κυβέρνησης ως δήθεν ''αντίδραση στον αρχιεπ. Ελπιδοφόρο'', γεγονός είναι ένα: Το συνέδριο ήταν των ''αρχόντων'' και όχι του Ελπιδοφόρου. Ο Ελπιδοφόρος εκπροσωπούσε θεσμικά τον πατριάρχη. 'Αρα η κυβέρνηση ΔΕΝ αγνόησε επιδεικτικά και προκλητικά τον Ελπιδοφόρο, αλλά τους ''άρχοντες Πατριαχείου''.

Μία ακόμα προκλητική πράξη της διεφθαρμένης κυβέρνησης ''καθεστώς αλαζόνα Μητσοτάκη''... Ευχόμαστε στην κυβέρνηση Κούλη, ''καλά ξεμπερδέματα''... (''Κ'' - 30 Mάη '24)

...............

Eπέλαση ''αρχόντων Πατριαρχείου'', στην Αθήνα

- ΜΗΔΕΝΙΚΗ η προσφορά τους στον Ελληνισμό, στην Ομογένεια, στην Ελλάδα.

- Οι περισσότεροι ''άρχοντες'' από τις ΗΠΑ, είναι ακροδεξιοί Ρεπουμπλικάνοι και ''υπηρετούν συμφέροντα Υπηρεσιών ΗΠΑ'' !!!

- Οι Ομογενείς τους θεωρούν γραφικούς και τους αποκαλούν ''άρχοντες σφουγγοκωλάριοι''.

Στην Αθήνα 26-28 Μαΐου 2024, το 4ο Διεθνές Συνέδριο των ''Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου'' για ''Θρησκευτική Ελευθερία''.

Οι τελετές ξεκίνησαν με αρχιερατική λειτουργία την μητρόπολη Αθηνών, προεξάρχοντα του αρχιεπ. Ελπιδοφόρου, ''Κυριακή παραλύτου''.

Γιά να γίνει ένας ''νεολεφτάς''' Ομογενής ''άρχων Πατριαρχείου'', πρέπει να καταβάλει 100.000 δολ. στην ''εμπορική επιχείρηση Βοθρολομαίου'', με το όνομα ''πατριαρχείο Κων/πολης'', σε 10 χρονιάτικες δόσεις ή με μία πληρωμή, όλο το ποσό. Δηλαδή, αγοράζει έναν εκκλησιαστικό... ''τίτλο'' με μηδενική αξία. ''Εισπράκτορας'' (ΗΠΑ), φυσκά, το ''ρασοφόρο λαμόγιο'' φΑΚ (φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσος), ο οποίος απόκτησε τεράστια περιουσία από τον... μισθό του παπά.

ΟΙ.... ''εκατόνταρχοι'' -από την αγορά τίτλου με 100 χιλ. δολ. και άρχοντες- έχουν μηδενική προσφορά -ουσιαστικά- στην Ορθοδοξία, δεν τους υπολογίζουν και είναι χρήσιμοι μόνο γιά χρήμα στον διεφθαρμένο πατριάρχη. Μηδενική και η προσφορά τους στον Ελληνισμό, ενώ οι Ομογενείς γελάνε μαζί τους, επειδή οι ''άρχοντες σφουγγοκωλάριοι'' -όπως τους αποκαλούν- είναι γραφικοί. Η δε οικονομική συνεισφορά τους ''εκκλησιαστικά'', είναι και... ''ξέπλυμα'' γιά φοροαπαλλαγή στις ΗΠΑ.

ΟΙ τίτλοι που τους δίνει ο Βοθρολομαίος, από την νεκρή ελληνοκτόνα βυζαντινή αυτοκρατορία, π.χ. ''δεπουτάτος, δικαιοφύλαξ, πριμικήριος, χαρτουλάριος'' κ.ά. είναι γιά γέλια.

'Αρχοντες γίνονται και από την Ελλάδα και άλλες χώρες, ανάλογα με τις ''υπηρεσίες'' και ''προσφορές'' τους, ατομικά στον διεφθαρμένο πατριάρχη.

Από τους 1.250 συνολικά ''άρχοντες'', οι 700 είναι στις ΗΠΑ.

Το ''Τάγμα τού Αγίου Ανδρέα'', που αποτελείται από τους Άρχοντες που ζουν στην Αμερική, ιδρύθηκε 1966 από τον αρχιεπίσκοπο Ιάκωβο, επί Πατριάρχη Αθηναγόρα, όταν ο Ιάκωβος απένειμε την τιμή σε 30 μέλη της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής Αμερικής. Ο πρώτος Μεγάλος Διοικητής τού Τάγματος ήταν ο Pierre De Mets.

Τα τελευταία 15 χρόνια, Μέγας Διοικητής (''ταγματάρχης'') είναι ο ''άρχων Ακτουάριος'', ιατρός Αντώνιος Ι. Λιμπεράκης, ο οποίος ηγείται τού Τάγματος ''για την υπεράσπιση της θρησκευτικής ελευθερίας τού Οικουμενικού Πατριαρχείου''.

Σημ.: Ο ''Ακτουάριος'' ήταν κρατικός υπάλληλος του ρωμαϊκού κράτους. Αργότερα, επί Βυζαντίου, ο τίτλος αποδώθηκε σε ειδικευμένους ιατρούς. Γνωστός ήταν και ο ''Ακτουάριος του Ιπποδρομίου''.

Με την εισαγωγή στο «Τάγμα τού Αγίου Ανδρέα», όπως ορίζονται ως ομάδα οι Άρχοντες της Αμερικής, ο τιμώμενος ορκίζεται «να υπερασπιστεί και να προωθήσει την ελληνορθόδοξη πίστη και παράδοση».

Η μεγάλη πλειοψηφία των ''αρχόντων'', είναι επίσης μέλη της ΑΧΕΠΑ και ''μασονικων στοών''.

Τους ''άρχοντες'', η πηγή των εκκλησιαστικών κακών στις ΗΠΑ, με το όνομα φάδερ 'Αλεξ Καρλούτσος (γνωστός ως φΑΚ), ''τους ''έχει στην τσέπη''. Να τονιστεί ότι, ο ''φάδερ 'Αλεξ'', εκτός από... ''εισπράκτορας'' του Βαρθολομαίου στις ΗΠΑ, είναι και... ''πνευματικός ηγέτης'' (spiritual leader) των ''αρχόντων'' του ''τάγματος του αγίου / Απόστολου Ανδρέα''. Οπότε, με τέτοιον ''πνευματικό ηγέτη'' φυσικό είναι οι γραφικοί ''άρχοντες'', να... ''είναι στα χαμένα''.

Και διασκεδάζει η Ομογένεια, επειδή θεωρεί τους ''άρχοντς με τα λιλιά'', ως γραφικούς, ''νεόπλουτα μηδενικά'' και ''άνευ σημασίας''.

Σε απλά ελληνικά, γιά να καταλάβουμε γιατί ''άρχοντες'' μιλάμε, αναφέρουμε ότι είναι χρήσιμοι γιά... ''Υπηρεσίες ΗΠΑ''.

Προδόθηκαν μόνοι τους, ότι είναι ''όργανα Υπηρεσιών ΗΠΑ'' και πωλούν παραμύθια γιά χριστιανισμό και ''ελευθερίες'': Ο Δρ. Αντώνης Λυμπεράκης, διοικητής των ''Αρχόντων του Οικουμενικού Πατριαρχείου'' ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι το φθινόπωρο, θα απονείμουν στην χήρα του Ρώσου αντικαθεστωτικού Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια Ναβάλναγια (που ζει στις ΗΠΑ), το «Βραβείο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Αθηναγόρας» γιά 2024. Ευτυχώς, δεν έβαλαν και τον... Ζελένσκι ως αποδέκτη.

Με ''αρχηγό'' το ''ρασοφόρο λαμόγιο'', τον ''εισπράκτορα Βαρθολομαίου'', παπά 'Αλεξ Καρλούτσο (έχει μίζα), φυσικό και αναμενόμενο οι ''άρχοντες'' να ''υπηρετούν'', εκτός από τα οικονομικά συμφέροντα του διεφθαρμένου πατριάρχη Βαρθολομαίου και αυτά ''Υπηρεσιών ΗΠΑ''.

Γ. Λυκ. - 23 / 28 Μάη '24

Aν θέλετε να ενισχύσετε τo ανεξάρτητo-αδέσμευτo ''ΚΑΛΑΜΙ'', κάνετε μία χορηγία μέσω paypal

https://kalami.us/2024/omogeneia/arxontes-athens-may24.html


ΚΑΛΑΜΙ (kalami.us / .net / .news)... 'Εδρα ΗΠΑ. Ιδρύθηκε 11 Φεβρουαρίου 1994

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .