Κυριακή, Ιουνίου 2

O κ. Γιώτης Χαράλαμπος, συμμετέχει στις Ευρωεκλογές ως υποψήφιος με το κόμμα ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ - Πρόδρομος Εμφιετζόγλου---ΒΙΝΤΕΟ

ΕΥΡΩΕΚΛOΓΕΣ 2024: Ο Ηλίας Κασιδιάρης θα ψηφίσει Γιώτη και ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Γιώτης Χαράλαμπος Απόστρατος Αξιωματικός Πυροβολικού

Ο Χαράλαμπος Γιώτης είναι Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού ε.α. και κατάγεται από την Δυτική Φθιώτιδα.
Έχει αποφοιτήσει από την Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, και κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του καριέρας υπηρέτησε σε παραμεθόρια νησιά του Αιγαίου, στον Έβρο, στην Κεντρική Μακεδονία και στην Κύπρο όπου ίδρυσε την 194 ΜΕΑ/ΑΠ, μία από τις δύο Αντιαεροπορικές μονάδες του νησιού.

Μετά την αποστρατεία του έκανε περαιτέρω σπουδές, ολοκληρώνοντας  δύο μεταπτυχιακά στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και στην διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, με άριστες επιδόσεις.

Έχει συνεργαστεί  με πολύ μεγάλες ανώνυμες εταιρείες στην αναδιοργάνωση εταιρειών και έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προσωπικού και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής.

Συμμετείχε στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και τον Οκτώβριο του 2023 ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Αθηναίων.

Εκλεγμένος επί 4 χρόνια (2019-2023) Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος.

Εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αθηναίων και επικεφαλής της παράταξης  “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .