Δευτέρα, Ιουνίου 24

Κάνσας κατά Pfizer: Ήξερε ότι το “εμβόλιο” Covid-19 είχε παρενέργειες

Κάνσας κατά Pfizer: Ήξερε ότι το "εμβόλιο" Covid-19 είχε παρενέργειες 

Image by x3 from Pixabay

Κάνσας κατά Pfizer: Ήξερε ότι το “εμβόλιο” Covid-19 είχε παρενέργειες

Λία Δεληγιάννη 

Το Κάνσας μήνυσε τη Δευτέρα την Pfizer, κατηγορώντας τον φαρμακευτικό κολοσσό ότι παραποίησε την ασφάλεια του εμβολίου Covid-19 και παραβίασε τον νόμο της πολιτείας για την προστασία των καταναλωτών.

{“Τροφή-Φάρμακο”: Απαραίτητη διευκρίνιση, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, το “εμβόλιο” για το οποίο γίνεται λόγος, καταχρηστικά ονομάστηκε έτσι, καθώς ΔΕΝ πληροί τις προϋποθέσεις για να αποτελεί τέτοιο: Ιατρικό Λεξικό-Εγκυκλοπαίδεια υγείας: Ορισμός Εμβολίου   

Αντί λοιπόν, έστω να δώσουν μία νέα ονομασία στην νέα “θεραπευτική” μέθοδο, απλώς διεύρυναν τον ορισμό των εμβολίων (εύκολα κάποιος πείθεται να κάνει ένα εμβόλιο από το να κάνει μία ΓΟΝΙΑΔΙΑΚΉ ΘΕΡΑΠΈΙΑ!): 

Γιατί το CDC άλλαξε πρόσφατα τον ορισμό του εμβολίου;}

Η αγωγή κατατέθηκε από τον Γενικό Εισαγγελέα της πολιτείας Kris Kobach στο Περιφερειακό Δικαστήριο του Κάνσας, στην κομητεία Thomas County. Η αγωγή ισχυρίζεται ότι η φαρμακοβιομηχανία παραπλάνησε το κοινό όταν δήλωσε ότι διαθέτει ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο Covid-19.

Η Pfizer δήλωσε ότι το εμβόλιό της θα απέτρεπε τη μετάδοση της Covid-19, παρόλο που η εταιρεία γνώριζε ότι δεν είχε ποτέ μελετήσει την επίδραση του εμβολίου της στη μετάδοση του ιού, σύμφωνα με την αγωγή.

Μύθος η δημιουργία τείχους ανοσίας με εμβόλιο που ΔΕΝ σταματά τη μετάδοση 

«Η Pfizer δήλωσε ότι το εμβόλιο Covid-19 ήταν ασφαλές, παρόλο που γνώριζε ότι το εμβόλιο Covid-19 συνδεόταν με σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της μυοκαρδίτιδας, περικαρδίτιδας, αποτυχημένων κυήσεων και θανάτων», έγραψε η πολιτεία στην αγωγή.

Νέα έρευνα δείχνει ότι τα “εμβόλια” Covid αυξάνουν τον κίνδυνο καρδιακών, αιματολογικών και νευρολογικών διαταραχών 

Οι ενέργειες και οι δηλώσεις της Pfizer σχετικά με το εμβόλιο Covid-19 παραβίασαν τον νόμο του Κάνσας για την προστασία των καταναλωτών, ανεξάρτητα από το αν κάποιος μεμονωμένος καταναλωτής έλαβε τελικά το εμβόλιο Covid-19 της Pfizer, ανέφερε η καταγγελία.

Η εταιρεία χορήγησε περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στο Κάνσας από τις 7 Φεβρουαρίου 2024 (;), σύμφωνα με την αγωγή.

Η καταγγελία ανέφερε επίσης ότι η Pfizer διατηρούσε τη δική της βάση δεδομένων ανεπιθύμητων ενεργειών, χωριστά από το ομοσπονδιακό σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων (VAERS), ένα εθνικό σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης που διαχειρίζονται η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων και τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων για τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων ασφάλειας σε εμβόλια που έχουν λάβει άδεια κυκλοφορίας στις ΗΠΑ.

Πηγή; www.euro2day.gr .

“Τροφή-Φάρμακο”: Θερμή παράκληση! ΌΣΟΙ ΈΧΕΤΕ ΠΑΡΕΝΈΡΓΕΙΕΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΉΤΟΥ ΠΟΥ ΟΦΕΊΛΟΝΤΑΙ, ΈΧΕΤΕ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΆ ΠΕΡΆΣΟΥΝ ΑΝΆΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ. ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΆΛΛΕΤΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ: Η συμπλήρωσή της είναι πράξη ευθύνης, καθήκον και δικαίωμα~Μάθε πως συμπληρώνεται .

Με βάση και δύο έρευνες/προτάσεις (από Δρ Peter ΜcCullough και Δρ Μέρκολα), τα ΦΥΣΙΚΆ συμπληρώματα διατροφής που διατίθενται από την ιστοσελίδα και συμβάλλουν σημαντικά στην αποτοξίνωση και στήριξη του οργανισμού είναι:

Όσοι ενδιαφέρεστε για περισσότερα και παραγγελίες, παρακαλώ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

Οφείλουμε να στηρίξουμε τις δυνατότητες του οργανισμού μας διότι είναι αυτές που μπορούν να κάνουν την διαφορά! Ιπποκράτης: Είναι σημαντικότερο να γνωρίζεις την κατάσταση του πάσχοντα, παρά για την ασθένειά του

Διαβάστε ακόμη: Μπορούν 100 γιατροί να πουν ψέματα; 

“Εμβόλια” Covid-19: Τελικά το κόστος (θνησιμότητα) είναι ασύγκριτα βαρύτερο, από οποιοδήποτε υποσχεθέν όφελος 

Ο θάνατος υγιούς ανθρώπου από ανθρωπογενή πράξη έχει πολύ υψηλότερο ηθικό βάρος από ένα φυσικό θάνατο από λοίμωξη

“Εμβόλια” COVID-19: Βασικές απαραίτητες εξετάσεις για πρόληψη και έλεγχο πιθανών βλαβών

Dr Παντελής Οικονόμου: Πρωτόκολλο αποτοξίνωσης της ακίδας του ιού και της ακίδας που παράγει το «εμβόλιο»

Τεχνολογίες τροποποίησης του DNA-Γονιδιακές θεραπείες: Πού σταματά η επιστήμη και πού αρχίζει η ευγονική;

Οι 12 πιο προσοδοφόρες αιτίες ασθενειών που παράγει η φαρμακοβιομηχανία

Κι ακόμη δεν έχουμε αντιληφθεί (όλοι) το εύρος των… παρενέργειών! Εγκρίθηκε το σχέδιο του ΠΟΥ για Παγκόσμιο Ψηφιακό Πιστοποιητικό Υγείας από την ΕΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .