Κυριακή, Ιουνίου 16

Τέμπη: «Τόσα παιδιά χάθηκαν και κανείς δεν πήγε φυλακή – Είναι ντροπή» (video)

 Συγκλονίζει η μητέρα θύματος

tempi

Στη Βουλή διαβιβάστηκε νέα δικογραφία για την τραγωδία των Τεμπών ύστερα από σχετική μήνυση συγγενών θυμάτων που αναφέρεται και σε πολιτικά πρόσωπα.

Η δικογραφία αφορά τον πρώην υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνο Αχ.

Καραμανλή και ο πρώην υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Μιχάλη Παπαδόπουλο, για παράβαση καθήκοντος.

H Λίλια Βασιλίσην, μητέρα της Ιφιγένειας Μίτσκα, μίλησε στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

«Σε αυτήν την υπόθεση εάν δεν διωχτούν πολιτικά πρόσωπα, δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη. Αυτή είναι η άποψή μας για την δικαίωση των παιδιών μας. Έναν χρόνο και κάτι προσπαθούμε με όλη μας την δύναμη, και περιμένουμε μία απάντηση για το ποιος φταίει. Τόσα παιδιά χάθηκαν και κανείς δεν πήγε φυλακή. Είναι ντροπή. Αυτό δεν είναι το σωστό; Ζούμε για αυτό, δεν είναι μόνο δικαίωση. Σε αυτήν την υπόθεση εάν δεν τιμωρηθούν πολιτικά πρόσωπα, η υπόθεση δεν θα έχει τέλος».

Στην εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της, Στέλιος Σούρλας.

«Η μάνα της Ιφιγένειας δεν εάν σε καλή κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή, η εντολή που είχα ήταν να τιμωρηθούν όσοι έχουν ευθύνη. Και έτσι κινήθηκα. Έχουμε ήδη κατονομάσει τον υπουργό και του υφυπουργό. Δεν θα κάνουμε πίσω εάν δεν δικαιωθεί η οικογένεια. Πιστεύω πως στο τέλος θα υπάρχει δικαιοσύνη».

 

https://www.koutipandoras.gr/article/tebi-tosa-paidia-chathikan-kai-kaneis-den-pige-fylaki-einai-ntropi-video/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .