Δευτέρα, Ιουλίου 8

Κομμουνιστές και λοιποί ακροαριστεροί στην εξουσία στην Γαλλία και ο Θεός να βοηθήσει τους γνήσιους Γάλλους!

 Ο πολιτικός ελιγμός και η συμμαχία του Μακρόν με την Ακροαριστερά για να αντιμετωπίσει την Λεπέν έφερε τον χειρότερο εφιάλτη μετά τον Β'ΠΠ

Κομμουνιστές και λοιποί ακροαριστεροί στην εξουσία στην Γαλλία και ο Θεός να βοηθήσει τους γνήσιους Γάλλους!

Ο Ε.Μακρόν αρνείται να δώσει στον Ζαν Λυκ Μελανσόν την εντολή για να κυβερνήσει: Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο της Γαλλίας, δήλωσε ότι δεν τίθεται θέμα συγκυβέρνησης της παράταξής του με το κόμμα της Ανυπότακτης Γαλλίας του Μελανσόν.

«Το γεγονός ότι αποσύραμε πολλούς υποψηφίους ούτως ώστε να μην αποκτήσει την απόλυτη πλειοψηφία στην Εθνοσυνέλευση η Ακροδεξιά δεν σημαίνει ότι σκοπεύουμε να συμμαχήσουμε με την Ανυπότακτη Γαλλία» φέρεται να είπε ο Γάλλος πρόεδρος.

Οι θέσεις του Ζαν Λυκ Μελανσόν και των λοιπών ακροαριστερών είναι κατά του Ισραήλ, υπέρ των Παλαιστινίων, κατά της Ουκρανίας και μάλλον υπέρ της Ρωσίας, ενώ φυσικά θέλει να ανοίξουν οι πύλες της Γαλλίας και να επιτραπεί η ελεύθερη μεταναστευση, να είναι ελεύθερες οι αμβλώσεις και να περιοριστεί ακόμα περισσότερο η δύναμη της καθολικής εκκλησίας.

Είναι η πρώτη φορά που ένας τέτοιος ακροαριστερός πολιτικός σχηματισμός κερδίζει την πρωτιά σε βουλευτικές εκλογές χάρη στις ψήφους που τους έδωσε ο Μακρόν!

Ο πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ, διαβεβαίωσε και αυτός ότι η παράταξη του Μακρόν δεν εξετάζει το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει με την Ανυπότακτη Γαλλία και παραιτείται όπως του ζήτησε ο Μελανσόν.


Αλλά και ο Μελανσόν, στις πρώτες του δηλώσεις ζήτησε την παραίτηση του Γκαμπριέλ Ατάλ και χαρακτήρισε χαμένο τον Μακρόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .