Νέο φραστικό λάθος από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν έδειξε ακόμα και στους πιο φανατικούς οπαδούς του ότι η διανοητική του κατάσταση χειροτερεύει καθώς μπέρδεψε το φύλο του και μαζί με αυτό το χρώμα του και την φυλή του αφού θεώρησε τον εαυτό του

ως «την πρώτη μαύρη αντιπρόεδρο τον ΗΠΑ».

Συγκεκριμένα είπε: «Παρεμπιπτόντως, είμαι περήφανη που είμαι, όπως είπα, η πρώτη αντιπρόεδρος, η πρώτη μαύρη γυναίκα… που υπηρέτησε μαζί με μαύρο πρόεδρο.

Περήφανος που συνεργάζομαι με την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή στο Ανώτατο Δικαστήριο. Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορούμε να κάνουμε γιατί είμαστε οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής», δήλωσε σε αμερικανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Το γεγονός ότι ο 81χρονος Μπάιντεν περιγράφει τον εαυτό του ως μαύρη γυναίκα κατά τη διάρκεια συνέντευξης, κάνει το γύρο το διαδικτύου καθώς πληθαίνουν οι εκκλήσεις για να αποσύρει την υποψηφιότητά του με τον ίδιο να αρνείται να προχωρήσει σε μία τέτοια ενέργεια.

Προφανώς κάπου μπέρδεψε μέσα στο μυαλό του ότι ο ίδιος είχε διατελέσει αντιπρόεδρος στην κυβέρνηση Ομπάμα, του πρώτου Αφροαμερικανικού προέδρου των ΗΠΑ με το γεγονός ότι η δική του αντιπρόεδρος είναι μία Αφροαμερικανίδα.

Η αναφορά του Δημοκρατικού προέδρου στο Ανώτατο Δικαστήριο αφορά την Κετάντζι Μπράουν-Τζάκσον, την πρώτη μαύρη γυναίκα δικαστή, που διορίστηκε από τον ίδιο το 2022.

Η συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Φιλαδέλφεια «WURD» διήρκεσε λίγο λιγότερο από 15 λεπτά, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

Η δημοσιογράφος Άντρεα Λόουφουλ Σάντερς ήταν αυτή που του έκανε ερωτήσεις αναφορικά με τις σχέσεις που είχε στο παρελθόν με τους μαύρους Αμερικανούς, σχολιάζει η Daily Mail.

Ότι και να πει κανείς είναι σαφές ότι το ισχυρότερο κράτος του πλανήτη αυτή τη στιγμή κυβερνάται από έναν άνθρωπο διανοητικά ακατάλληλο

Σε αυτό που είναι υπεύθυνοι οι Δημοκρατικοί είναι ότι γνώριζαν εδώ και πολλά χρόνια την κατάσταση του και δεν πρόκειται για κάτι το οποίο ξεκίνησε να συμβαίνει πριν λίγους μήνες…