Δευτέρα, Ιουλίου 8

Το απόλυτο σέρουμ που ξεπερνά αυτά της αγοράς για τεράστιες βλεφαρίδες, μαλλιά πυκνά και δυνατά φρύδια

Το απόλυτο σέρουμ που ξεπερνά αυτά της αγοράς για τεράστιες βλεφαρίδες, μαλλιά πυκνά και δυνατά φρύδια 

Το απόλυτο σέρουμ που ξεπερνά αυτά της αγοράς για τεράστιες βλεφαρίδες, μαλλιά πυκνά και δυνατά φρύδια

Η δική μου μυστική συνταγή για τεράστιες βλεφαρίδες που φτάνουν στον ουρανό. Μαλλιά πυκνά-δυνατά φρύδια γεμάτα κι εντυπωσιακά! 

Για τη συνταγή θα χρειαστείτε:

Αυτή είναι η δική μου συνταγή για την ανάπτυξη των βλεφαρίδων. Αν θέλετε να έχετε πολύ μακριές και δυνατές βλεφαρίδες αλλά και μεγάλα έντονα φρύδια, σας τη συστήνω.

Θα ξενοιάσετε από την αναζήτηση σέρουμ του εμπορίου.

Οι βλεφαρίδες σας θα μακρύνουν εντυπωσιακά από την τρίτη μόλις ημέρα χρήσης παρόλο που η πλήρη ανάπτυξη τους θα επιταχυνθεί από τις 2 εβδομάδες και μετά.

Για να καταλάβετε ακριβώς το μέγεθος του μήκους των βλεφαρίδων σας μετά την εφαρμογή του σέρουμ, σας τονίζω το εξής: όταν θα βάζετε την αγαπημένη σας μάσκαρα, οι βλεφαρίδες σας, θα ακουμπούν το επάνω βλέφαρο!

Ο δικός μου τρόπος μίξης, αποθήκευσης και συντήρησης.

Όλη η διαδικασία είναι απλή κι εύκολη αλλά τα αποτελέσματα εγγυημένα και θεαματικά.

Τοποθετείτε τα λάδια σας μέσα σε ένα σκούρο μπουκάλι των 100μλ και αφού ολοκληρωθεί η ανάμιξη το ανακινείτε ώστε να συγχωνευθούν τα υλικά και να επιτύχει η μίξη.

Κατόπιν, μεταφέρω 10μλ από το προϊόν μου σε ένα μπουκαλάκι αιθέριου ελαίου με δοσομετρητή και το υπόλοιπο που έχει περισσέψει από το μπουκάλι των 100ml, το φυλάω στο ψυγείο ώστε να συντηρηθεί φρέσκο.

Όποτε θέλω να βάλω το σέρουμ βάζω στο δάχτυλο μου μια σταγόνα από το δοσομετρητή και το απλώνω στις βλεφαρίδες και τα φρύδια. Είναι υπερ αρκετό.

Το υπόλοιπο έλαιο που περισσεύει στο μαύρο μπουκάλι των 100μλ είτε το χρησιμοποιώ πάλι για τα ματόκλαδα μου και τα φρύδια (τα κάνει εξαιρετικά πυκνά γίνονται πανέμορφα!) είτε το χρησιμοποιώ για την τριχόπτωση και την αύξηση της πυκνότητας των μαλλιών μου. (προσθέτω από μια μέχρι 2 κουταλιές της σούπας μέσα στις μάσκες μαλλιών μου).

9 απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία εάν έχεις τάση για τριχόπτωση 

Το συγκεκριμένο μείγμα δίνει εξαιρετική δύναμη και όγκο στην τρίχα. Προσθέστε 1 -2 κουταλιές στην μάσκα των μαλλιών σας και τέλος με το πρόβλημα της τριχόπτωσης.

Καλή επιτυχία. Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα και θεαματικά.

Προλαβαίνετε να μεγαλώσετε τις βλεφαρίδες σας μέχρι τις γιορτές για ένα εντυπωσιακό βλέμμα και θεαματική κόμμωση. Α! μην ξεχνάτε και τα φρύδια (όσες από εσάς τα επιθυμείτε πυκνά σαν ζωγραφιά) βρήκατε το προϊόν σας!

Σημείωση: Αν δεν θέλετε να ψάχνετε μικρό μπουκαλάκι παραλείψτε το και χρησιμοποιήστε για όλες τις xρήσεις του ελαίου το μπουκάλι των 100 ml.

Απλώς θα βουτάτε μια μπατονέτα μέσα στο έλαιο και θα απλώνετε στις βλεφαρίδες ή τα φρύδια. Αν κατά την εφαρμογή στάξει πάνω στα μάτια απλώς σκουπίστε το με λίγο βρεμένο χαρτί.

Κάνετε πάντα το τεστ αλλεργίας και ενημερωθείτε από τον δερματολόγο σας.

Ζωή Κυροπούλου-www.mystikaomorfias.gr-egoismos.gr

https://www.proionta-tis-fisis.com/to-apolyto-serum-gia-terasties-vlefarides-mallia-pykna-kai-dynata-frydia-pou-xeperna-afta-tis-agoras/


 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .