Πέμπτη, Ιουλίου 11

Έπιασε το νόημα της...ζωής η γυναίκα !- --ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ η (επικεφαλής του κυκλώματος εκβιαστών) περίφημη «Νάνσυ»...

Επικεφαλής του κυκλώματος των εκβιαστών που είχε «ξεζουμίσει» τους καταστηματάρχες της Αθήνας εμφανίζεται η γυναίκα με το προσωνύμιο «Νάνσυ»...

Επικεφαλής του κυκλώματος των εκβιαστών που είχε «ξεζουμίσει» τους καταστηματάρχες της Αθήνας εμφανίζεται η γυναίκα με το προσωνύμιο «Νάνσυ», η οποία έχει συλληφθεί και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα  Πέμπτη.
Η περιβόητη «Νάνσυ», που «έτρεχε» το κύκλωμα των εκβιαστών και κατηγορείται ως αρχηγός του, περιγράφεται από ανθρώπους που βρέθηκαν τετ-α-τετ μαζί της ως ψηλή και εντυπωσιακή γυναίκα, που συστηνόταν ως «διεκπεραιώτρια».


Σύμφωνα με το «Star», όμως, κανείς από αυτούς δεν μπορούσε να προσδιορίσει το επάγγελμά της. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν ψευδώς δηλωμένη σε συμβουλευτική εταιρεία για να φαίνεται ότι έχει εισόδημα και ότι είναι ασφαλισμένη.
Όσοι τη συναντούσαν έβλεπαν μια γυναίκα πάντα περιποιημένη, που φορούσε ακριβά ρούχα, είχε πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα, ενώ μιλούσε πάντα με πολύ επιτηδευμένο ύφος. Στην κατοχή της βρέθηκαν 25 ρολόγια μεταξύ των οποίων και ένα που κόστιζε 7.000 ευρώ. Την ώρα της σύλληψής της πάνω της είχε 2.000 ευρώ, χωρισμένα σε φακέλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .