Τετάρτη, Ιουλίου 24

Ηλίας Βαλάσης: «Έχω σοβαρή εξάρτηση με τον Χριστό, μια μέρα ήρθε και μου μίλησε»

balasis
Για την εξάρτηση που έχει με τον Χριστό μίλησε ο ηθοποιός, Ηλίας Βαλάσης, στο ONE. «Έχω σοβαρή εξάρτηση με τον Χριστό από πολύ μικρός, χωρίς να μου έχει διδάξει κανένας τίποτα, μια μέρα μου μίλησε. Αυτό είναι λίγο μεταφυσικό που σου λέω. Δεν ήταν στη φαντασία μου, αλλά μία μέρα ήρθε και μου μίλησε, με ταρακούνησε.

Από τότε ήταν σαν να τον αισθάνομαι. Ήταν κάτι πολύ αληθινό. Είμαι μια χαρά στα μυαλά μου. Πολλές φορές με ρωτάνε και τους λέω: “Τώρα, τι να σας πω; Αν δεν το ζήσει ο καθένας ξεχωριστά”. Κάποια στιγμή θα συμβεί. Σε όλους συμβαίνει».

 https://www.makeleio.gr/%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b1/%ce%97%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%92%ce%b1%ce%bb%ce%ac%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%88%cf%87%cf%89-%cf%83%ce%bf%ce%b2%ce%b1%cf%81%ce%ae-%ce%b5%ce%be%ce%ac%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .