Τετάρτη, Ιουλίου 10

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ιδιοκτήτης τριών ξενοδοχείων...

Τραγωδία σημειώθηκε στη Φολέγανδρο, καθώς γνωστός επιχειρηματίας του νησιού -είχε τρία ξενοδοχεία- αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του το απόγ...


Τραγωδία σημειώθηκε στη Φολέγανδρο, καθώς γνωστός επιχειρηματίας του νησιού -είχε τρία ξενοδοχεία- αυτοκτόνησε μέσα στο γραφείο του το απόγευμα της Δευτέρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες  ο ξενοδόχος κλείστηκε στο γραφείο του και αυτοπυροβολήθηκε. Το γεγονός ανακάλυψαν συνεργάτες του, οι οποίοι, ακούγοντας τον πυροβολισμό, προσπάθησαν να τον βρουν και τελικά τον εντόπισαν νεκρό.α αίτια που οδήγησαν τον επιχειρηματία στην αυτοκτονία φαίνεται να σχετίζονται με τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Οι επιχειρηματικές κινήσεις που είχε κάνει, του είχαν δημιουργήσει σημαντική οικονομική πίεση, από την οποία φαίνεται να μην μπορούσε να αντεπεξέλθει.
Η είδηση της αυτοκτονίας έχει προκαλέσει σοκ και θλίψη στην τοπική κοινωνία της Φολεγάνδρου. Ο ξενοδόχος ήταν γνωστός για την προσφορά του στον τουρισμό του νησιού και τη συμβολή του στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αρχών, προκειμένου να εξακριβωθούν οι ακριβείς συνθήκες του συμβάντος.

 https://www.press-gr.com/2024/07/blog-post_287.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .