Σάββατο, Ιουλίου 6

Κακλαμανάκης κατά Αυγενάκη: «Ο Μητσοτάκης ήξερε πολύ καλά πράξεις και παραλείψεις του» – Ξεσπάθωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης

Αυγενάκης: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” Κακλαμανάκης κατά Αυγενάκη: «Ο Μητσοτάκης ήξερε πολύ καλά πράξεις και παραλείψεις του» – Ξεσπάθωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης
Ο Νίκος Κακλαμανάκης έχει γράψει ιστορία στον αθλητισμό (AP Photo/Michael Sohn)

«Χρειάστηκε εν τέλει μία κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού και πρόσφατα μέλους της κυβέρνησης, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων», έγραψε ο δύο φορές ολυμπιονίκης ιστιοπλοΐας, Νίκος Κακλαμανάκης.

Με ανάρτησή του στο facebook στρέφεται κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μετά την επίθεση σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Αυγενάκης είχε διατελέσει και υφυπουργός Αθλητισμού και στη θητεία του αναφέρεται ο χρυσός ολυμπιονίκης.

Ο Νίκος Κακλαμανάκης ρίχνει ευθύνες και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πράξη του Λ. Αυγενάκη: «Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας».

Η ανάρτηση του Νίκου Κακλαμανάκη

«Χρειάστηκε εν τέλει μια κάμερα για να αποδειχθεί η ακαταλληλότητα του στενού συνεργάτη του Πρωθυπουργού κ Αυγενάκη, όταν ήδη υπήρχαν καταγεγραμμένες περιπτώσεις που ασκούσε πολιτική με τη μη εφαρμογή των νόμων;

Η Κόκκινη κάρτα στον κ. Αυγενάκη από τον Πρωθυπουργό, ο οποίος γνώριζε πολύ καλά προηγούμενες πράξεις και παραλείψεις του, ως μέχρι πρόσφατα μέλους της Κυβέρνησης σε δύο Υπουργεία, έπρεπε να είχε βγει πολύ νωρίτερα, ώστε να μην νιώθει ο στενός του συνεργάτης ότι μπορεί να επικαλεστεί το “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;” για να επιβληθεί σε οποιοδήποτε πολίτη αυτής της χώρας.

Αναφέρομαι ενδεικτικά σε πόρισμα της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας ελέγχου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας που ούτε ως είδηση δεν ανακοινώθηκε από τον Υφυπουργό. Παρ’ ότι σε αυτό το πόρισμα είδαμε παραβάσεις που χαρακτηρίστηκαν σαν ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ από έγκριτους δημοσιογράφους. Αντιμετωπίσαμε τη σιωπή του Υφυπουργού για κορυφαία αθλήτρια της ιστιοπλοΐας, που εκδιώχθηκε από την Ελλάδα με καταγεγραμμένες φράσεις των παραγόντων της διοίκησης της ιστιοπλοϊκής ομοσπονδίας “να φάει κλωτσιά και να φύγει από εδώ” «θα μπορούσαμε να εξαφανίσουμε αθλητή σε ένα λεπτό». Δεν εφαρμόστηκε o νόμος με αποτέλεσμα τη δικαστική δική μου συνεχιζόμενη ταλαιπωρία από τους παράγοντες της διοίκησης της ΕΙΟ. Είδαν το φως της δημοσιότητας στοιχεία από κατ ευθείαν αναθέσεις του κ Αυγενάκη, με την ιδιότητα του Υφυπουργού Αθλητισμού και κατόπιν του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης σε μία εμπορική εταιρεία αγροτοαθλητισμού.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Δυστυχώς η μη εφαρμογή των νόμων, οι παραβάσεις και παραλείψεις τους, χάνονται στα σκοτάδια των λαβυρίνθων της διοικήσεως και φυσικά αφήνουν παθητικά αδιάφορους τους πολίτες.
Είναι καιρός πια να δούμε και τι «κρύβει» και δεν μπορεί να αποκαλύψει η κάμερα και τι μας φανερώνει το «σκοτάδι» των πράξεων αυτών που ορίζουν τη ζωή μας.
Eπιφυλάσσομαι να μιλήσω αναλυτικά σε σύντομο χρόνο».

 https://www.documentonews.gr/article/nikos-kaklamanakis-kata-aygenaki-o-mitsotakis-ixere-poly-kala-praxeis-kai-paraleipseis-toy-xespathose-o-xrysos-olympionikis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .