Τρίτη, Ιουλίου 9

Δήλωση Νίκου Νικολόλπουλου για Μαρίν Λεπέν

Μήπως , η Μαρίν Λε Πεν δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον θηλυκό Βελόπουλο της Γαλλίας;

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος Ελλάδος πρώην υπουργός και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ερμηνεύοντας τις χαλαρές δηλώσεις της «Εθνικής Συσπείρωσης» μετά τα ανατρεπτικά αποτελέσματα των γαλλικών εκλογών,είπε :
Με τις πρώτες δηλώσεις της η Μαρί Λεπέν δήλωσε:
Το όραμα της νίκης του πατριωτικού τόξου μετατίθεται για ακόμη μια φορά στο «αύριο», αφήνοντας, έτσι, και πάλι το «σήμερα» στα χέρια της δήθεν σωστής πλευράς της ιστορίας…
Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που εξάγεται είναι, ότι, τελικά, η Μαρίν Λε Πεν δεν είναι τίποτα περισσότερο από τον θηλυκό Βελόπουλο της Γαλλίας. 
Δηλαδή ένα ακόμη συστημικό πιόνι τοποθετημένο στην σκακιέρα του Κλάους Σβαμπ και της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, με μοναδική διαφορά από τον ομοιδεατη της, πρόεδρο της μονοπρόσωπης ΙΚΕ , ότι απλά, δεν χρειάστηκε – ακόμη – να πουλήσει τις ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού.Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

"Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες" 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .