Παρασκευή, Ιουλίου 5

Ειμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία ελεγε η Μπακογιάννη και τωρα μας λέει οτι δεν επρεπε να εμπλακούμε!!!

 

Θυμάστε τι ειχε δηλώσει η Ντόρα πριν δύο χρόνια??  Διατράνωνε στα κανάλια ότι «η Ελλάδα βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία»!!!

Λίγες μόνο ώρες μετά τις «βόμβες» του Κώστα Καραμανλή σε ό,τι αφορά το Ουκρανικό ζήτημα, κατηγορώντας την Ευρώπη

για φιλοπολεμική στάση, πήρε θέση και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η ίδια, μιλώντας στο 28ο Ετήσιο Συνέδριο «Economist Government Roundtable», αναφερόμενη στο τι θα αλλάξει μία πιθανή επανεκλογή του Τραμπ στις ΗΠΑ, θεώρησε (της ξέφυγε άραγε;) ότι δεν θα έπρεπε να είχαμε (εννοεί μόνο την Ελλάδα άραγε;;;) εμπλακεί ΠΟΤΕ στον πόλεμο της Ουκρανίας!

Η κα Μπακογιάννη τότε ερωτήθηκε τι θεωρεί πως θα γίνει στην Ουκρανία σε περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ επιστρέψει στον Λευκό Οίκο.

Η απάντηση που έδωσε ήταν ενδεικτική:

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα για τον Τραμπ. Δεν πιστεύω πως θα ρέει το χρήμα προς την Ουκρανία.

Αυτό σημαίνει ότι η Ουκρανία θα πρέπει με κάποιον τρόπο να υποκύψει. Αν αυτό θα έχει κάποια πολιτική κάλυψη, δεν το ξέρω.

Συμφωνώ ότι δεν θα έπρεπε να έχουμε εμπλακεί ποτέ εκεί (σ.σ. στην Ουκρανία). Εάν είχαμε λάβει υπόψιν τις συμφωνίες του Μινσκ και είχαμε εργαστεί σοβαρά πάνω σε αυτές. Αλλά όλα αυτά ανήκουν πλέον στον παρελθόν. Αυτή θα είναι μία αλλαγή.

Τι είχε δηλώσει πριν μερικά χρόνια η πρώην Υπουργός Εξωτερικών; Πως η χώρα μας βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία!!!

«Ζούμε σε μια περίοδο εξαιρετικά ανησυχητική. Είμαστε σε μια χώρα που έχει συγκεκριμένη απειλή εξ ανατολών, σε μια χώρα που είναι σε πόλεμο με την Ρωσία λόγω της στάσης της με την Ουκρανία, όπως όλη η Ευρώπη».

 

 

https://amazonios.net/83059-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .