Δευτέρα, Ιουλίου 8

Καθαρισμός και αποκατάσταση του εντέρου με βαλσαμόλαδο

Καθαρισμός και αποκατάσταση του εντέρου με βαλσαμόλαδο 

Καθαρισμός και αποκατάσταση του εντέρου με βαλσαμόλαδο

Η συνταγή ανήκει στους αγιορείτες μοναχούς και είναι γραμμένη από τον μοναχό Πολύκαρπο. Παρουσιάζεται αυτούσια από το προσωπικό του βιβλίο

Το στομάχι και τα έντερα ονομάζονται «μικρός εγκέφαλος». Η δουλειά τους είναι να απορροφούν όλα τα θρεπτικά συστατικά,

βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και ότι άλλο χρειάζεται ο οργανισμός μας για να τραφεί και να συντηρηθεί καθώς και να αποβάλλουν όλες τις τοξίνες και τις βλαβερές για τον οργανισμό ουσίες, ώστε να λειτουργούν όλα τα όργανά μας τέλεια.

Γιατί το έντερο θεωρείται ο «δεύτερος εγκέφαλος»; 

Με την πάροδο του χρόνου τα τοιχώματα του στομάχου και των εντέρων πιάνουν ένα λεπτό στρώμα, κάτι σαν πουρί, που εμποδίζει την πλήρη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών και αρχίζουν διάφορα όργανα να δυσλειτουργούν.

Προκειμένου λοιπόν να βοηθήσουμε να ξαναβρεί ο οργανισμός μας την ισορροπία του, μπορούμε να καθαρίσουμε το στομάχι και τα έντερα μας.

Πίνουμε για 30 ημέρες πρωί-μεσημέρι-βράδυ, 30 λεπτά πριν το φαγητό 1 κουταλιά της σούπας σπαθόλαδο. Ο οργανισμός μας, μπορεί να αποβάλει από ένα μέχρι και δέκα κιλά από αυτό το πουρί με την αφόδευση.

Μάθετε πώς Φτιάχνουμε Σπαθόλαδο ή Βαλσαμόλαδο 

Ο καθαρισμός, αρχίζει το νωρίτερο, από τις 20 ημέρες και μετά. Με τον καθαρισμό ‘του μικρού μας εγκεφάλου’, αισθανόμαστε το στομάχι μας ανάλαφρο, προλαβαίνουμε τις αιτίες ασθενειών και βοηθάμε στην θεραπεία ασθενειών που ήδη έχουμε, επειδή πετυχαίνουμε την καλύτερη θρέψη του οργανισμού μας.

Απόσπασμα από το βιβλίο Παραδοσιακές Αγιορείτικες Θεραπείες
Μοναχού Πολύκαρπου

Η χρήση αυτήν είναι μία από τις πολλές: Βαλσαμόλαδο: Θεραπευτικές ιδιότητες και χρήσεις 

Πηγή: www.mystikaomorfias.gr 

https://www.proionta-tis-fisis.com/katharismos-kai-apokatastasi-tou-enterou-me-valsamolado/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .