Πέμπτη, Ιουλίου 4

Καβάλησαν μεγάλο καλάμι οι πολιτικοί της Νέας Τρομοκρατίας----META TON ΑΥΓΕΝΑΚΗ! ΣΑΛΟΣ και με άλλον βουλευτή της ΝΔ...

Μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για βουλευτή της ΝΔ, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η βιαιοπραγία του Λευτέρη Αυγενάκ...


Μια νέα καταγγελία έρχεται στο φως της δημοσιότητας για βουλευτή της ΝΔ, μετά τον σάλο που έχει προκαλέσει η βιαιοπραγία του Λευτέρη Αυγενάκη σε βάρος εργαζομένου στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, το περασμένο Σάββατο, ο γαλάζιος βουλευτής Ξάνθης Σπύρος Τσιλιγγίρης προκάλεσε χαμό σε πανηγύρι, τρομάζοντας τους πολίτες που βρέθηκαν εκεί για να διασκεδάσουν, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να αποχωρήσουν άρον άρον.
Όπως αναφέρουν πηγές, ο βουλευτής χωρίς αιτία, άρχισε να εκτοξεύει ύβρεις και απειλές κατά προσώπων και έβαλε φωτιά σε τραπέζια! Μάλιστα, παρά τις προσπάθειες ατόμων από το περιβάλλον του να τον ηρεμήσουν, ο ίδιος συνέχιζε να απειλεί ακάθεκτος φωνάζοντας και επικαλούμενος την ιδιότητά του ως βουλευτής!
Για το περιστατικό που εκτυλίχθηκε στο πανηγύρι έχει ξεσπάσει σούσουρο στην τοπική κοινωνία, με τους πολίτες να αναρρωτιούνται που σταματάει επιτέλους η αλαζονεία τους!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .