Πέμπτη, Ιουλίου 4

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Ο Κασσελάκης συνάντησε on camera τους εργαζόμενους της Αυγής: «Mea culpa που δε σας συνάντησα – Δεν θα απολυθεί κανείς» (Video)

Τους διαμαρτυρόμενους εργαζόμενους της Αυγής συνάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έξω από τα γραφεία του κόμματος, την ώρα που προσερχόταν προκειμένου να λάβει

μέρος στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Οι εργαζόμενοι της Αυγής πλησίασαν τον Στέφανο Κασσελάκη και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Αυγής Χρήστος Τζίφας, εξέφρασε εκ μέρους τους την έντονη αντίδρασή τους τόσο στο κλείσιμο του καθημερινού φύλλου της Αυγής, όσο και για τον τρόπο που αυτό τους επικοινωνήθηκε, τονίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος δεν τους συνάντησε όπως είχαν ζητήσει.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πλευρά του τόνισε ότι η απόφαση τον ταλαιπώρησε για μήνες, ξεκαθαρίζοντας ότι η καθημερινή έκδοση δεν μπορεί να συνεχιστεί για οικονομικούς λόγους, ενώ αποκάλυψε ότι και οι εργαζόμενοι στην Κουμουνδούρου παραμένουν απλήρωτοι. Παράλληλα αναγνώρισε ότι ήταν λάθος του που δεν συναντήθηκε με τους εργαζόμενους της Αυγής για να συζητήσουν τις αποφάσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι κανείς δεν θα απολυθεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .