Σάββατο, Ιουλίου 6

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΆΚΟΣ, SIEMENS - INTRACOM ΚΑΙ ΟΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.gr

www.egerssi.gr

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024 η εφημερίδα Δημοκρατία παρουσίαζε κατ΄ αποκλειστικότητα μια

μεγάλη είδηση, όπου παρουσιάζεται περίτρανα η σήψη της πολιτικής ζωής του Τόπου και ειδικότερα της κυβερνήσεως Κυριάκου Μητσοτάκη!

Η βαρυσήμαντη αυτή είδηση αφορούσε το μεγάλο σκάνδαλο της Siemens! Ναι, παρ΄ ότι πολλοί είχαν ξεχάσει αυτό το τεραστίων μεγατόνων πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο, ήρθε η είδηση πως υπήρξε μια απόφαση-όνειδος για τα «μαύρα ταμεία» της πολυεθνικής εταιρείας με έδρα τη Γερμανία!

Μας πληροφορεί λοιπόν η έγκριτη καθημερινή εφημερίδα πως:

Με μία προκλητική ετυμηγορία του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας επιστρέφονται, και με τόκο, τα περιουσιακά στοιχεία των εμπλεκομένων που θεωρήθηκαν αποκτηθέντα από δωροδοκίες

Στο μεγαλύτερο δικαστικό φιάσκο όλων των εποχών εξελίχτηκε η υπόθεση του σκανδάλου των «μαύρων ταμείων» της Siemens, που όχι μόνον έκλεισε με παραγραφή και αθωώσεις των 20 κατηγορουμένων, αλλά χθες είχε ακόμα μία εξέλιξη, εξόχως ταπεινωτική για τη Δικαιοσύνη!

 https://taxalia.blogspot.com/2024/07/siemens-intracom.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .