Δευτέρα, Ιουλίου 1

SOS με τις παράνομες χωματερές στη Σταμάτα -Όλη η Ελλάδα μετακόμισε στην Αθήνα, καμιά σκέψη, κανένα σχέδιο για αποκέντρωση από τη κυβέρνηση, τα χωριά ερήμωσαν

Ωρολογιακές βόμβες για την πυρασφάλεια και την δημόσια υγεία - Δείτε αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο με τους σκουπιδότοπους στο Δήμο Διονύσου με μπάζα, σκουπίδια έως και... ψόφια ζώα

Η πρόσφατη μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα ήταν τελικά μία… προδιαγεγραμμένη εξέλιξη, καθώς εκτός από τους διάσπαρτους σκουπιδότοπους επιπλέον «φιλοξενεί» και παράνομες χωματερές, που παραπέμπουν σε μία τριτοκοσμική κατάσταση.

Η «Ζούγκλα» δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις παράνομες χωματερές που βρίσκονται στην περιοχή της Σταμάτας, οι οποίες συνιστούν δημόσιο κίνδυνο τόσο για την υγεία των πολιτών και το περιβάλλον, όσο και σοβαρό κίνδυνο για την πρόκληση επικίνδυνων πυρκαγιών, όπως ήταν αυτή που ξέσπασε την Κυριακή.


Μέσα στις χωματερές θα βρει κανείς όχι μόνο σκουπίδια αλλά και μπάζα, χώμα και πέτρες που ρίχνουν μέσα επιτήδειοι. Επίσης, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, υπάρχουν κουφάρια και σκελετοί νεκρών ζώων.

Θα αναρωτιούνται οι πολίτες αν αυτή η απαράδεκτη κατάσταση έχει απασχολήσει σοβαρά τη δημοτική αρχή Διονύσου αλλά και την Περιφέρεια Αττικής, καθώς όπως γνωρίζουμε έχουν διαβιβαστεί οι καταγγελίες, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική ενέργεια για να λυθεί το πρόβλημα.

Δείτε αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες:

Επίσης δείτε τι αναφέρει για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Διονύσου Δημήτρης Πιτιανούδης

 

Δείτε αποκαλυπτικά βίντεο

ΕΔΩ :https://www.zougla.gr/greece/sos-me-tis-paranomes-chomateres-sti-stamata/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .