
Μια απίστευτη πρόταση κατέθεσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, αναφορικά με το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα κάλεσε το ελληνικό κράτος να… εισάγει ιερόδουλες από τους τόπους από τους οποίους κατάγονται οι παράνομοι μετανάστες ώστε «να μην πάνε να γίνουν φονιάδες, γιατί βγαίνουν οι τεστορόνες από τα αυτιά».
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανέφερε: «Φέρνουν διάφορους και λένε περάστε στη χώρα. Και δεν φροντίζουν πως αυτοί οι άνθρωποι θα πάνε σε έναν οίκο ανοχής, γιατί οι οίκοι ανοχής δεν τους βάζουν γιατί έχουν λένε κάποια μυρωδιά. Το πρώτο που έπρεπε να κάνουν είναι να φέρουν, γυναίκες ιερόδουλες από τα δικά τους μέρη για να εξυπηρετηθούν αυτοί οι άνθρωποι. Για να μην πάνε να γίνουν μετά φονιάδες, γιατί βγαίνουν οι τεστοστερόνες από τα αυτιά.
Το πρώτο, φέρνεις 18άρηδες εδώ μέσα και δεν τους έχεις καλύψει αυτό. Με άδεια κανονικά. Φέρνεις 18άρηδες και τους έχεις 1 – 2 χρόνια χωρίς να ξέρουν πού θα πάνε γι’ αυτό το θέμα τους; Τι θα κάνουν αυτοί; Τους οπλίζεις. Θα γίνουν βιαστές».
Το απόσπασμα από το 53:40 και έπειτα:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .