Δευτέρα, Οκτωβρίου 21

H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ  ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ    ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΆ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗ ΠΛΗΡΩΜΗ  ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΣΥΝ 10  ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ!

H NEA ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΡΟΛΑ

 Τα μικρά ιδιωτικά Μικροβιολογικά Εργαστήρια που έχουν ενταχθεί στο ΕΣΥ καθυστερεί πολύ να τα πληρώσει η κυβέρνηση, και για να κρατηθούν και να μη κλείσουν κρατούν συν 10 ευρώ από τον ασφαλισμένο !

 

 Αυτό είναι έγκλημα της Ν.Δ. ισοπέδωσε την δημόσια υγεία, και προσπαθεί επικοινωνιακά να πείσει ότι δεν την ισοπέδωσε! Η Ν.Δ είχε κλείσει επτά Νοσοκομεία επί Σαμαρά με Υπουργό Υγείας και τότε τον Άδωνη Γεωργιάδη. Ποια ασφάλεια έχει ο εργαζόμενος; Για να κλείσει γιατρό στον ΕΟΠΥΥ θα του πουν μετά από 2-3 μήνες. Ακόμη και για φάρμακα να σου γράψουν σου δίνουν 1 μήνα αναμονή, οπότε αναγκάζεσαι και πληρώνεις ιδιωτικό γιατρό. Όσο για οδοντοτεχνική ούτε συζήτηση για σύγχρονη ιατρική εμφυτεψη δοντιών, μόνο μασέλες ! Αυτή την ασφάλεια έχει ένας φορολογούμενος Έλληνας πολίτης στην Ελλάδα. Αν δεν πληρώσεις δεν έχεις γιατρό όταν τον χρειαστείς δυστυχώς ! 

Αγανακτισμένος πολίτης.

Δ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .