Η εξομολόγηση του Γιώργου Βογιατζή για τον θυελλώδη έρωτά του με τη Νάντια Κασίνι
Καλεσμένος στο Γηροκομείο του Ηλία Ψινάκη ήταν το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Βογιατζής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον θυελλώδη έρωτά του με τη Νάντια Κασίνι.
"Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Όταν έφτασε η Ειρήνη (Παππά) στη Ρώμη, η μεγάλη εταιρεία παραγωγής, Λουξ, αποφάσισε να κάνει τρία συμβόλαια και αυτά ήταν η Ειρήνη, η Σοφία Λόρεν και η Μπριζίτ Μπαρντό. Μετά από έναν χρόνο με το σπορ αυτοκινητάκι και τα δύο σκυλάκια η Ειρήνη τα πούλησε όλα και πήγε με δυο φούστες και δύο μπλούζες να βρει τον Καζάν στη Νέα Υόρκη για να κάνει δοκιμαστικό για τη Φοξ. Και τα κατάφερε και πήρε ταινία με τον Τζέιμς Κάγκλεϊ. Και αμέσως μετά ήθελαν να κάνει με τον Ρόμπερτ Τέιλορ ο οποίος δεν δέχτηκε να παίξει με την Ειρήνη γιατί δεν μπορώ να βλέπω αυτά τα μαύρα μάτια, το κοινό θα βλέπει μόνο αυτά" είπε αρχικά ο Γιώργος Βογιατζής. "Όταν γνώρισα τη Νάντια ήταν παντρεμένη με τον Κόντε Κασίνι, ήταν πρίγκιπας από τη Ρωσία και έγινε Κόντε στην Ιταλία. Ξεκίνησε αυτή η ιστορία και επειδή ήταν παντρεμένη η Ειρήνη Παπά με ρώτησε τι θα κάνω. Της είπα ότι θα της πω "κορίτσι μου, θες να είσαι μαζί μου, παράτα τον πρίγκιπα και έλα μαζί μου και έφυγε αυτή”" και μου λέει η Ειρήνη "στοίχημα θα έρθει, είναι Αμερικάνα και είναι φανατική”. Τα παράτησε όλα και ήρθε οπότε κάηκα στην Ιταλία γιατί ο άντρας της είχε τεράστιες γνωριμίες. Την έβαλα στο αυτοκίνητο να πάμε Ελλάδα και συνειδητοποιώ ότι δεν έχω φράγκο. Της λέω έχεις κάνα φράγκο για τη βενζίνη;”. Μου λέει "όχι γιατί πλήρωσα την υπηρέτρια να μην πει τι ώρα έφυγα”. Μετά αυτός με έψαχνε, βγήκε στις εφημερίδες και έγινε της κακομοίρας" προσέθεσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .