Πέμπτη, Ιανουαρίου 9

Ελλάδα 2025 Κυβέρνηση Μητσοτάκη . Μπαίνεις σε τρένο , και είναι ....πάμε κι όπου βγει...Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός -Μπαίνεις σε ασανσέρ και από πρώτο όροφο πέφτεις στο υπόγειο με σπασμένα πλευρά!

Ασανσέρ έπεσε στον «Ερυθρό Σταυρό» – 4 τραυματίες

Ανελκυστήρας έπεσε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός»Κόπηκε το συρματόσχοινο

Βάσει των πρώτων πληροφοριών, τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν από την πτώση του ασανσέρ.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, οι τραυματίες -τους οποίους επισκέφθηκε- «δεν φέρουν βαριές κακώσεις» και θα παραμείνουν για νοσηλεία στο νοσοκομείο.

Οι τραυματίες είναι:

  • δύο διασώστες ιδιωτικού ασθενοφόρου,
  • ένας συνοδός,
  • ένας ασθενής σε φορείο.

Τους τραυματίες, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ, έβγαλαν από το ασανσέρ τρεις γιατροί.

Κόπηκε το συρματόσχοινο

Η πτώση του ασανσέρ προκλήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες όταν κόπηκε το συρματόσχοινο.

Πρόκειται για ένα από τα έξι ασανσέρ του νοσοκομείου, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζουν διαρκώς προβλήματα.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ανέφερε ότι το ασανσέρ διέθετε πιστοποιητικό ασφαλείας, ενώ είχε συντηρηθεί πρόσφατα. Όπως τόνισε, θα γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ενέργειες σχετικά με την πτώση του ανελκυστήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .