Τετάρτη, Ιανουαρίου 8

Μετρό στο Ίλιον: Σε ποιες οδούς θα βρίσκονται οι 3 νέοι σταθμοί

Η επέκταση της Γραμμής 2 του μετρό προς το  Ίλιον σύμφωνα με τις μελέτες θα έχει μήκος περίπου 4 χλμ. και θα περιλαμβάνει 3 σταθμούς στην Παλατιανή το Ίλιον και

τον Άγιο Νικόλαος.

Πού χωροθετούνται όμως οι νέοι σταθμοί;

Ο σταθμός «Παλατιανή» θα βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Θηβών και Ανδρέα Παπανδρέου και θα διαθέτει 2 εισόδους εκατέρωθεν της Οδού Θηβών.

Ο Σταθμός «Ίλιον» χωροθετείται στη διασταύρωση των οδών Θηβών και Ελαιών και διαθέτει 2 εισόδους εκατέρωθεν της οδού Θηβών. Εκεί θα γίνεται και η σύνδεση  με τη  Γραμμή 4 προς Πετρούπολη.

Ο Σταθμός «Άγιος Νικόλαος» θα βρίσκεται κάτω από το τμήμα της ομώνυμης οδού και τμήμα του διαμορφωμένου χώρου πρασίνου που βρίσκεται μεταξύ των οδών Παραμυθιάς, Ολύνθου, Ζίτσης και Αγ. Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .