Στις 28 Φεβρουαρίου θα είμαστε εκεί, για να διεκδικήσουμε το οξυγόνο που λείπει σε όλους μας.
Διεκδικούμε Δικαιοσύνη - Αξιοκρατία - Ήθος
Μην φωνάζετε, Μην μας τρομάζετε άλλο. Ζούμε σε Δημοκρατία και θέλουμε να το νιώθουμε καθημερινώς αυτό το αγαθό.
Όποιος επιθυμεί να βρεθεί μαζί μας στη συγκέντρωση για τα Τέμπη ώστε να δώσουμε σημείο συνάντησης, ας σχολιάσει ή ας μας στείλει μήνυμα.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν ΜΜΜ θα οργανωθούμε με άλλους τρόπους. Οφείλουμε να είμαστε όσοι θέλουμε και μπορούμε εκεί.

Παρακαλούμε να κάνετε κοινοποιήσεις για να το δει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος. Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση μέσα στις ερχόμενες ήμερες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .