Τρίτη, Φεβρουαρίου 25

Θίχτηκε ο Γεωργιάδης με τον Κανάκη: «Επί μιάμιση ώρα με βρίζανε – Κάπου έλεος»

 Πονούν οι αλήθειες Άδωνι ε;

georgiadis_kanakis_

«Δεν μπήκα στην πολιτική για να με βρίζουν»

--Και τι θέλεις εσύ στη πολιτική, πωλητής βιβλίων ήσουν.

Τη δριμεία κριτική που του άσκησε τη Δευτέρα 24/2 ο Αντώνης Κανάκης σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. «Επί μιάμιση ώρα με βρίζανε», είπε αναφερόμενος στα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

Μιλώντας στην εκπομπή «Επόμενη Ημέρα» του Action24 ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε: «Ερχόμενος στην εκπομπή, μου έστειλαν έστειλαν τα βίντεο από τον ΑΝΤ1 και τον Κανάκη. Επί μιάμιση ώρα με βρίζανε. Δεν μπορείς να φανταστείς τι βρισίδια έχω ακούσει σήμερα. Δηλαδή, κάπου έλεος. Δεν έχω καμία διάθεση επί μιάμιση ώρα να με βρίζουν. Δεν μπήκα στην πολιτική για να με βρίζουν.

«Εγώ δεν είχα εμπλοκή με τα Τέμπη, δεν χειρίστηκα την υπόθεση αυτή. Εγώ είμαι βουλευτής και υπουργός της ΝΔ είμαι- και πριν ήσουν στο κόμμα Κρατζαφέρη και έβριζες ΕΣΥ νυχθεμηρών τον Μητσοτάκη τα ξέχασες ; --και εκφράζω τις θέσεις της κυβέρνησης. Το να με βρίζει μια υποτιθέμενη χιουμοριστική εκπομπή επί μιάμιση ώρα το θεωρώ λίγο υπερβολή» συμπλήρωσε Άδωνις Γεωργιάδης.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .