Τι
συμβαίνει με τις ζωοτροφές του Δήμου Ήλιδας; Μήπως πήραν… λάθος δρόμο
και έκαναν παράκαμψη στην Αργολίδα; Για τα έτη 2024-2025, ο Δήμος
επέλεξε να προμηθευτεί τις τροφές για τα αδέσποτα από μια εταιρεία που
δεν εδρεύει καν στην περιοχή! Σύμφωνα με την απόφαση 357/2024 από το
πρόγραμμα «Διαύγεια», η ανάθεση κατέληξε σε μια εταιρεία της Αργολίδας,
με συνολικό κόστος 45.888,70 ευρώ (πλέον ΦΠΑ 24%).
Μέχρι εδώ, όλα μοιάζουν τυπικά. Όμως, όσο περισσότερο σκαλίζεις, τόσο περισσότερες απορίες γεννιούνται. Γιατί; Επειδή στην απόφαση δεν αναγράφεται πουθενά η έδρα της εταιρείας! Ούτε μία ξεκάθαρη αναφορά, ούτε μια διεύθυνση… Τίποτα! Η μόνη πληροφορία που «ξετρυπώθηκε» είναι στα δικαιολογητικά της εταιρείας, όπου γίνεται αναφορά στο Επιμελητήριο Αργολίδας.
Ατύχημα; Παράλειψη; Ή μήπως κάποιος ήθελε να… θολώσει τα νερά;
Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι σε ολόκληρη την Ηλεία δεν βρέθηκε ούτε μία εταιρεία που να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των αδέσποτων του Δήμου Ήλιδας; Σε έναν νομό με δεκάδες καταστήματα που ασχολούνται με αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, ήταν μονόδρομος να αναζητηθεί προμηθευτής από άλλη περιοχή;
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.
Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .