Τρίτη, Μαρτίου 4

«ΕΓΩ ΘΑ αποσυρόμουν από την πολιτική!» ΒΟΜΒΑ από τον "γαλάζιο" Γ. Λοβέρδο για τον Καραμανλή

Άρχισαν τα γαλάζια αδειάσματα στο κυβερνών κόμμα, μετά και τα ιστορικά συλλαλητήρια της Παρασκευής, που η κοινωνία έδωσε ηχηρό μήνυμα απονομ...


Άρχισαν τα γαλάζια αδειάσματα στο κυβερνών κόμμα, μετά και τα ιστορικά συλλαλητήρια της Παρασκευής, που η κοινωνία έδωσε ηχηρό μήνυμα απονομιμοποίησης της κυβέρνησης για τις πρακτικές της συγκάλυψης για το έγκλημα των Τεμπών.
Συγκεκριμένα, ο βουλευτής του δυτικού τομέα Αθηνών Γιάννης Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο Mega ρωτήθηκε για το εάν είναι σωστό που ο Κώστας Αχ. Καραμανλής συμμετείχε στις τελευταίες εθνικές εκλογές και είπε ότι «δεν θα κρίνω εγώ τον κ. Καραμανλή. Ο καθένας προσεγγίζει τα πράγματα όπως τα πιστεύει. Εγώ προσωπικά δεν κρύβομαι πίσω από τις ευθύνες μου πάντα. Εγώ θα αποσυρόμουν από την πολιτική».
Λίγο νωρίτερα ο ίδιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος σε συνέντευξή του στο Attica είπε ότι «σε αυτή την τραγωδία κάναμε κάποια λάθη το παραδέχομαι και μερικές ατυχείς, άστοχες έως και βλακώδεις δηλώσεις, οι οποίες συνετέλεσαν στο να ενισχυθεί ένα αίσθημα ότι κάτι συγκαλύπτεται» και πρόσθεσε ότι «θέλουμε να αποκαλυφθεί η αλήθεια και αυτό πιστεύει κάθε Νεοδημοκράτης, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μέχρι το τελευταίο μέλος».
Στη διευκρίνιση του δημοσιογράφου Γιώργου Μελλιγώνη ότι υπουργός της κυβέρνησης έλεγε ότι «όποιος μιλάει για μπάζωμα είναι για τα μπάζα”, ο Γιάννης Λοβέρδος σημείωσε ότι είναι “βλακώδης δήλωση. Σας το λέω ανοιχτά. Ανόητη δήλωση. Ο ελληνικός λαός είναι συναισθηματικός λαός. Όταν του κουνάς το δάχτυλο κάνει το αντίθετο από αυτό που του λες».
Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση είναι σε πανικό, τη στιγμή μάλιστα που ξεκινάει η συζήτηση για τη συγκρότηση της Προανακριτικής Επιτροπής για τον Χρήστο Τριαντόπουλο, ενώ κορυφώνονται οι ζυμώσεις για πρόταση δυσπιστίας από το ΠΑΣΟΚ και τα κόμματα της προοδευτικής αντιπολίτευσης. Σημειώνεται, ότι τις τελευταίες μέρες η γραμμή του Μαξίμου εντάσσεται στη λογική της «επικοινωνιακής ενσωμάτωσης» των κοινωνικών αιτημάτων, για αυτό έχουν εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ πρωτοκλασάτα στελέχη όπως ο Άδωνης Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης. Πλέον, το σύστημα Μητσοτάκη τρίζει και για αυτό αρχίζουν και επίσημα τα «γαλάζια αδειάσματα».
Όλα αυτά ενώ και στο εξωτερικό η Ελλάδα είναι ακόλουθος των διεθνών εξελίξεων, καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν ούτε στην ιστορική διάσκεψη του Μονάχου για την ασφάλεια πριν λίγες μέρες, ούτε στη σύσκεψη Κορυφής των κυρίαρχων ευρωπαϊκών κρατών στο Παρίσι και δεν κλήθηκε ούτε στη Σύνοδο Κορυφής του Λονδίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .