Τρίτη, Μαρτίου 18

Σημερα ξεκιναει η εξεταστικη για το ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπων!

 

Παυλος Πολακης

Σημερα ξεκιναει η εξεταστικη για το ΕΓΚΛΗΜΑ των Τεμπων! Ο Μητσοτακης εβαλε προεδρο της επιτροπης το βουλευτη Κεφαλλονιας της ΝΔ Παναγη Καππατο….

Για να θυμηθουμε ποιος ειναι ο κυριος δειτε τι απεκαλυπτα για αυτον,ως Τομεαρχης Διαφάνειας το Νοεμβριο του 2022,για να καταλαβουμε τι διερευνηση θα κανει στο εγκλημα:

«Παναγής Καππάτος, ο εκλεκτός βουλευτής της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ στην Κεφαλλονιά και Ιθάκη (φωτό 1):
❗Ο οποίος εκπροσωπεί σε δικαστήρια το fund DoValue εναντίον δανειοληπτών και ζητά τη ΜΗ διάσωση της κύριας κατοικίας τους, όπως και ο ίδιος παραδέχθηκε χθες (φωτό 2 -3).
Ο νέος αυτός "λεμοναθός" ψήφισε τον Πτωχευτικό Νόμο της κυβέρνησης για να μπορούν τα κοράκια να βγάζουν σε πλειστηριασμούς τα σπίτια του κόσμου και ο ίδιος να πληρώνεται!!!
Κι έχει το θράσος να ποστάρει στο Twitter για ... το "Πρόγραμμα Αστέγων" (φωτό 4)!!
❗Ο οποίος ως δικηγόρος έκανε αίτηση και έλαβε το ποσό των 8.759,93€ ως ΔΗΘΕΝ πληττόμενος από τον Covid το 2021 (φωτό 5)!
Δεν του έφθανε η βουλευτική αποζημίωση, ήθελε να πάρει λεφτά και ως "πληττόμενη επιχείρηση"...
Τρώνε από όπου μπορούν!! Γι' αυτό βγήκαν.
❗Του οποίου η γυναίκα (Ευτέρπη Κεκάτου, φωτό 6), παιδαγωγός στο επάγγελμα και άσχετη με τα τουριστικά, εντάχθηκε το 2021 στο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ LEADER κι έλαβε επιχορήγηση 195.612€ για να φτιάξει τουριστικά καταλύματα στις Μηνιές Κεφαλλονιάς (φωτό 7).
Για τα υπόλοιπα της επένδυσης (126.000€) πήρε δάνειο "επαγγελματικού ακινήτου" από την Alpha Bank, με προσημείωση ένα αγροτεμάχιο (φωτό 8, 9)!!
Αν είσαι βουλευτής ή σύζυγος βουλευτή της ΝΔ του Μητσοτάκη, γίνεσαι επιχειρηματίας ΧΩΡΙΣ να βάλεις ΟΥΤΕ ένα ευρώ από την τσέπη σου...
Οι τύποι ήρθαν για να φάνε όσα περισσότερα μπορέσουν!!
ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Η ΧΩΡΑ!!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο oxafies.com , μπορεί να μας ενημερώσει, στο oxafies@gmail.com ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στo oxafies.com ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .